Är Klara Hammarström Karamellen i Masked Singer?

Så lurade produktionen och Klara Hammarström alla under Masked Singer 2023

  • C More
Sofie Landgren
26 maj 2023 kl. 21:05

Måns fick dra tillbaka sin gissning

Det har varit några kluriga kandidater att lista ut under Masked Singer 2023. En av de svåraste nötterna att knäcka under säsongen har varit Karamellen som Måns Zelmerlöw trodde var Klara Hammarstöm fram till duett-avsnittet...

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger
Foto: TV4, C More.

Semifinalen med duett-sång ställde till det för panelen

I semifinalen av Masked singer sjöng maskerna duetter tillsammans med olika väletablerade svenska artister. Till slut blev det Vikingen och Kungen som fick lämna programmet. 

Under säsongens gång har det varit snack om att det är sångaren och artisten Klara Hammarström som gömt sig bakom masken som Karamellen, en gissning som framför allt Måns Zelmerlöw varit hyfsad säker på fram till semifinalens duett-sång.

Tidigare har Måns sagt följande om Karamellen:

– Hon pratar om järngänget. Den här tjejen har haft en järnuniform på sig i Melodifestivalen, säger att hon sällan kommer först men aldrig sist. Jag tror det är Klara Hammarström.

Masked Singer 2023
Foto: TV4, C More.

Visade upp både Klara och Karamellen i bild samtidigt

I början av semifinalen introducerade programledare David Hellenius vilka artister som skulle uppträda tillsammans med maskerna och första paret han introducerade var inga mindre än Klara Hammarström och Vikingen som framförde låten Flowers av Miley Cyrus tillsammans. 

Masked Singer 2023
Foto: TV4, C More.

Använde sig av en body-double

Sist men inte minst presenterade David Karamellen tillsammans med Linda Bengtzing som gjorde ett framförande med låten Hot n cold av Katy Perry. Efter hela introduktionen av duett-grupperna valde Måns Zelmerlöw att dra tillbaka sin gissning av att Karamellen skulle vara Klara Hammarström då Klara stod bredvid Vikingen samtidigt som Karamellen stod sida vid sida med Linda. 

Det visar sig då att produktionen har varit så luriga och satt Karamellens mask på en body-double till Klara för att finta bort allas gissningar om att det skulle kunna vara Klara i dräkten. Det var tack vare det här geni-draget från produktionen som Månz Zelmerlöw drog tillbaka sin gissning

– Jag är besviken, jag var helt säker på att det här var Klara Hammarström, också kommer Klara Hammarström ut här så det kan ju inte vara henne.

Samtidigt säger Pernilla Wahlgren:

– Om hon inte har sprungit och bytt om jättefort! Samtidigt som skratt bröt ut i studion.

Hatten av till TV4 som lyckades lura både tittarna och panelen via sin body-double.

Hela säsongen av Masked Singer 2023 finns nu att streama på C More och TV4 Play.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL