Robinson 2023: Sanna Strand

Robinson 2023: Sanna Strand

  • C More
Uppdaterad 23 april 2023 kl. 20:04 | Publicerad 05 april 2023 kl. 06:04

Den aktiva 50-åringen från Gävle

Sanna Strand, 50 år, kommer ifrån Gävle och är en del av Lag Nord i Robinson 2023. Sanna är vanligtvis väldigt aktiv vilket ger henne en stor fördel i Robinson.

Sanna Strand, 50 år, är en av årets deltagare i Robinson. Eftersom att lagen i år är uppdelade mellan gamla och unga hamnar Sanna i det äldre Lag Nord. Men med ålder kommer både erfarenhet och kämpaglöd, något hon har i överflöd.

Robinson 2023: Sanna Strand
Foto: Robert Jadenfelt / TV4.

Detta är Sanna Strand i Robinson 2023

Sanna är dessutom en av de mest aktiva medlemmarna i Lag Nord jämte till MMA-fightern Erik Wahrolén utanför Robinson. Något som skulle kunna ge henne en fördel i utmaningar.   

– Jag försöker att behålla en frisk och stark kropp. För jag hade tänkt och bli sådär 120 (år) ungefär, berättar Sanna om anledningen till sitt aktiva liv. 

Sanna är trebarnsmamma till tre vuxna söner. Och något man kanske inte skulle tro är att hon även är farmor. Men hennes barn tas upp på ett lite mindre trevligt sätt i ett avsnitt av Robinson. Det är nämligen när Zeki Demir anklagar Sanna för att vara rasist i ett bråk, som Sanna förklarar att två av barnen är halvjugoslaver för att försvara sig mot anklagelsen.

Det värsta Sanna kämpar med under Robinson är hungern då hon inte känner att hon har all den energin hon behöver för tävlingarna. Men med en fylld mage har Sanna nog en chans att gå långt i spelet. Särskilt nu efter att hon har bytt till Lag Syd efter praktikveckan, som har en lång rad segrar och mycket mat.

Robinson 2023 följer du på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL