Robinson 2023: Pernilla Block

Robinson 2023: Pernilla Block

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:04 | Publicerad 11 april 2023 kl. 07:04
ANNONS
ANNONS

50-åringen från Fiskebäckskil

Pernilla Block är en av deltagarna i "Robinson" 2023 som haft störst inflytande på säsongen. Kommer vi att få se henne bärga hem statyetten senare i vår?

Vi har kommit en bra bit in på Robinson 2023 med Anders Lundin tillbaka som programledare. Ute på ön finns det en hel del starka personligheter, där en av dem är Pernilla Block, 50-åringen från Fiskebäckskil som spelar en stor roll i Lag Nord. Bör hon därför anses som en kandidat att vinna hela tävlingen och återvända hem till Sverige med statyetten?

Robinson 2023: Pernilla Block
Pernilla Block. Foto: TV4 / C More.

Robinson 2023 – det här är Pernilla Block

När Pernilla inte rattar spakarna i Lag Nord håller hon till på västkusten i Fiskebäckskil tillsammans med sin sambo och deras hund. Där arbetar hon till vardags som köksinredare. Pernillas dröm om att få vara med i Robinson var ingen som nyligen dök upp, utan den har funnits i många år. I en intervju med Västsverige berättar hon att hon sökte till programmet för första gången i slutet på 90-talet, men att hon då inte kom med. Därför förstår vi att hon vill göra så mycket som möjligt av sin medverkan i Robinson när hon väl får chansen.

Kan Pernilla Block vinna Robinson?

Genom åren har vi fått lära oss att alla som medverkar i programmet kan vinna Robinson. Men vissa känns under resans gång mer givna än andra. Pernilla Block har befäst en stark position inom Lag Nord där hon i skrivande stund agerar lagkapten. Hon har även sett till att hålla i en tajt pakt med kvinnorna i laget, vilket gör att hon lär sitta tryggt till på eventuella Öråd. 

Det som däremot kan sätta käppar i hjulet för Pernillas resa i Robinson är den knäskada som hon drog på sig när Lag Nord plockade hem deras första tävlingsvinst. Vi förväntar oss att hon kommer behöva stå över en och annan tävling. I allra värsta fall kan hon komma att få avbryta sin medverkan i programmet – men det är ännu för tidigt att säga.

Bortser vi från skadan ser Pernilla tveklöst ut att klara sig till sammanslagningen. Hittar hon en lika stark position inom den nya lagfördelningen som kommer att sättas där finns det goda skäl att se på henne som en potentiell vinnare av Robinson 2023.

Du följer Pernillas resa i programmet på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL