Sista Immunitetskampen i Robinson 2023

Robinson 2023: De sista två deltagarna åker ut innan finalveckan

  • C More
Uppdaterad 22 maj 2023 kl. 08:05 | Publicerad 21 maj 2023 kl. 08:05

Sex deltagare tar sig till sista fasen

Den sista Immunitetskampen avgör den tredje deltagaren som kommer att sitta säkert i kvällens Öråd. Förloraren av kampen åker ut från “Robinson” 2023 direkt.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (21 maj) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs EJ vidare om du ännu inte sett det.

Det är dags för den sista Immunitetskampen innan finalveckan i Robinson 2023. Oskar Hammarstedt och Sanna Strand har redan vunnit immunitet och behöver därför inte tävla. Istället blir det de resterande sex deltagarna som tävlar för den sista immuniteten inför kvällens Öråd. Deltagarna anländer till kampen där Anders Lundin förklarar tävlingen. De ska alla balansera på en smal platta som blir smalare samtidigt som de håller sig uppe med två rep. Den första som ramlar ner åker ut ur Robinson.

Caroline Persson åker ut ur Robinson 2023
Caroline Persson åker ut ur Robinson 2023. Foto: TV4.

Caroline Persson först att åka ut ur Robinson 2023 innan finalveckan

De blir en tuff match för deltagarna som inte har ätit mer än kokos under dagarna och många känner att musklerna är svaga. Caroline Persson känner särskilt av hur magmusklerna inte hjälper till och hon blir den första att släppa, och måste därför lämna Robinson.

– Jag blir så jävla ledsen. Att inte vara en del av finalveckan känns så jävla tråkigt, berättar en besviken Caroline.

Caroline har planerat inför finalveckan genom hela Robinson med tjejpakten och därför känns det extra surt att åka ut så nära till den. Men det blir iallafall hennes bästa vän Christopher Da Silva som tar hem immuniteten. Det blir sedan ett tårfyllt farväl när Caroline lämnar ön.

Men hon är inte den enda som kommer att lämna innan kvällen är slut, för det är också dags för Öråd. Den återstående tjejpakten planerar vem som är bästa att rösta på. De kallar till sig Elin Ambrosiani och förklarar att de tänker rösta på henne för att försäkra en plats åt Sophie Sörkvist. Elin är okej med utröstningen då de även motiverar med att hon kommer att kunna välja vem hon vill duellera mot.

Örådsduell i Robinson 2023
Foto: TV4.

Camilla Salén Sjögren ute ur Robinson efter Öråd

Som tjejpakten förvarnat blir Elin utröstad och för duellen väljer hon Camilla Salén Sjögren som motståndare. Det visar sig vara ett bra val då Camilla snabbt lägger sig i duellen som handlade om att hålla upp vikter ovanför huvudet. Efter att Camilla har åkt ut står det fast att det är Oskar Hammarstedt, Elin Ambrosiani, Sophie Sörkvist, Pernilla Block, Sanna Strand och Christopher Da Silva som går till finalveckan.

Missa inte finalveckan av “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL