Robinson 2023: Camilla Salén Sjögren

Robinson 2023: Camilla Salén Sjögren

  • C More
Uppdaterad 25 maj 2023 kl. 12:05 | Publicerad 20 maj 2023 kl. 07:05

Den säkra 58-åringen från Båstad.

58-åriga Camilla Salén Sjögren har tagit sig hela vägen till sammanslagningen i “Robinson” 2023 och närmar sig nu finalveckan. Resan dit har varit relativt säker för Camilla som har kämpat sitt bästa från Lag Nord till sammanslagningen och som har alltid suttit säkert i Öråden.

Camilla Salén Sjögren
Camilla Salén Sjögren. Foto: TV4.

Detta är Camilla Salén Sjögren i Robinson 2023

Camilla Salén Sjögren är en av deltagarna i Robinson 2023 som nu närmar sig finalveckan. Hon startade sin Robinsonresa i Lag Nord som en av de äldre medlemmarna. Trots Lag Nords många Öråd har Camilla suttit säker i de flesta då hon bland annat inte har uppfattats som ett stort hot. Tack vare det kunde Camilla ta sig så långt som till sammanslagningen. I Lag Nord var Camilla inte del av någon pakt men hon höll sig nära Pernilla Block och de skapade en egen liten bubbla tillsammans. Camilla och Pernilla höll även ihop när lagen blandades och de blev en del av nya Lag Syd och ända upp till sammanslagningen.

Camilla bor i Båstad och hemma i Sverige har hon både barn och barnbarn som hejar på henne. Trots att hon inte alltid kommer först i tävlingar presterar hon alltid med sitt bästa och kämpar på. Camilla har tagit rollen som mamma i gruppen för bland annat Christopher Da Silva under praktikveckan. Hon och Pernilla fick då trösta Christopher som inte var nöjd med sin praktikplats och att behöva byta lag.

Efter sammanslagningen blev deltagarna fastkedjade i par. Under den tiden hade Pernilla börjat irritera andra med sina kommentarer och även Camilla verkade tröttna när de två blev fastkedjade till varandra. Men de höll ihop efter den veckan också. Nu är finalen nära och om hon inte förlorar i några kommande tävlingar finns det en chans att Camilla tar sig till finalen eftersom att hon ses inte som ett hot och borde därför sitta säkert i det sista Örådet.

Camilla ute ur Robinson

Under Örådet fick vi mycket riktigt se Camilla sitta trygg genom röstningen. Men med vetskapen om att det endast fanns en duell i ödesurnorna låg hon på förhand sämre till. Elin Ambrosiani, som plockade flest röster, valde att duellera mot Camilla. Det blev en tävling där de skulle hålla upp tunga lådor ovanför deras huvuden. Elin lyckades hålla ut längre än Camilla som därmed åkte ut ur Robinson 2023 utan chans på återvändo.

Robinson 2023 följer du på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL