Robinson 2023: Amanda Högvik

Robinson 2023: Amanda Högvik

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 11:03 | Publicerad 29 mars 2023 kl. 07:03

27-åringen från Stockholm

Amanda Högvik har varit en av deltagarna i "Robinson" 2023. Nu fortsätter hennes resa hemma i Sverige.

Den 27-åriga stockholmaren Amanda Högvik jobbar till vardags som konsult, och har under de senaste veckorna synts till i TV-rutan som deltagare i Robinson 2023. Efter en tid i Gränslandet har hon dock valt att avsluta sin medverkan och resa hem till Sverige. 

Redan under starten på det populära tävlingsprogrammet hade Amanda det tufft när hon två dagar in tvingades att åka till sjukhus efter en kollaps. När hon kom tillbaka fick hon gott om stöd av flera i Lag Syd som hon tillhörde. Men hon skulle likväl dras ned i fallet när Christin Kashou åkte ut i det första örådet och tog med Amanda till Gränslandet

Robinson 2023: Amanda Högvik
Foto: TV4.

"Kroppen orkar inte med mer längre"

I dag kan vi meddela att Amanda Högvik inte längre är kvar i Robinson 2023, vilket har sin grund i hälsoskäl. Hon ska enligt uppgifter till Hänt ha varit sjuk redan innan hon begav sig ut till den tropiska ön. Det ska då ha funnits tvivel kring om hon överhuvudtaget skulle kunna medverka. 

Efter knappt en vecka på Gränslandet fick Amanda kasta in handduken för gott. Hennes mående hade då försämrats drastiskt och hon såg ingen annan utväg än att avbryta sin medverkan helt och bege sig hem tillbaka till Sverige.

– När man är med i en tävling vill man inte vara den som bryter självmant, men jag känner att kroppen inte är med mig längre, säger Amanda till tittarna.

De problem som Amanda slitit med ska vara kopplade till hennes bihålor.

Vi önskar Amanda Högvik ett stort lycka till med livet hemma i Sverige.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL