Rasmus Allard återvänder i Bachelor 2023

Rasmus Allard återvänder i Bachelor 2023

  • C More
Sofie Landgren
15 december 2022 kl. 20:12

Rasmus går från Bachelorette 2022 till Bachelor 2023

En av nästa års bachelors är ingen mindre än Rasmus Allard som vi precis fick följa i Bachelorette 2022. Den där extra gnistan saknades mellan Olivia Birgersson och Rasmus, så nu får han chansen på nytt i Bachelor Sverige 2023.

En av årets killar som sökte kärlek i Bachelorette Sverige 2022, för att vinna Olivia Birgerssons hjärta, var ingen mindre än Rasmus Allard, 28-åringen från Linköping som jobbar som teamleader. Olivia och Rasmus blev aldrig ett par och nu har vi fått nyheten om att Rasmus istället blir en av killarna i Bachelor Sverige 2023.

Nästa år åker deltagarna och spelar in den nya säsongen Karibien istället för Grekland, Kreta, där de tidigare säsongerna har utspelat sig, och det är alltså Rasmus kärlek de kommer att tävla om.

Rasmus Allard, Olivia Birgersson, Adam Edgren. Foto TV4, C More.

Under sista avsnittet av Bachelorette Sverige 2022 presenterar Malin Stenbäck just Rasmus som en av nästa års deltagare i Bachelor 2023, och han får frågan hur det känns.

– Det ska bli helt otroligt kul faktiskt. Just nu är tankarna lite överallt, jag vet inte riktigt vad eller hur jag ska tänka, men just nu är jag mest tacksam för att jag fick chansen, förklarar Rasmus.

Rasmus Allard. Foto: TV4, C More.

I sin introduktionsvideo får han frågan hur det är att dejta honom och Rasmus svarar tveksamt:

– Åh gud, okej, eeeh att dejta mig ... Dejtar man mig så får man mycket kärlek och humor. En trygg, lugn kille som vill ge mycket. Söker en tjej som man bara blir varm i hjärtat av att titta på, som har lätt till humor och tycker om att skratta, som bara är sig själv.

Han öppnar upp sig om sin relation till sin dotter och hur hon har fått honom att växa upp. De har en fantastiskt fin relation och det gör även att han gärna vill ha fler barn.

– Att få vara bachelor ska bli så jäkla kul. Jag är mer än redo att hitta den stor kärleken. Äh, nu kör vi!

Sök till Rasmus på Tv4.se/bachelor

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL