Premiär för Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi på TV4 Play

Premiär för Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi på TV4 Play

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 15:04 | Publicerad 06 april 2023 kl. 15:04

Från sommaren på Ullevi – på TV4 Play den 7 april

En episk och känslosam konsertupplevelse med hela Sveriges Håkan Hellström på Ullevi, där glädje, kärlek och musik lyfts till nya höjder! Från och med den 7 april har du chansen att uppleva magin igen eller för första gången.

Simsalabim - Rekordkonserten med Håkan på Ullevi
Håkan Hellström. Foto: Paul Blomgren DoVan.

Premiär för Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi på TV4 Play

Under långfredag kommer den 7 april den 127 minuter långa konsertfilmen Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi till TV4 Play och C More. I filmen får vi se en ihopklippning av när artisten Håkan Hellström i somras bjöd på fyra euforiska konsertkvällar på Ullevi i Göteborg. All energi och passion har bakats ihop till en episk konsertfilm och ett musikaliskt lyckorus!

Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi
Håkan Hellström. Foto: TV4, C More.

En magisk musikupplevelse

En av Sveriges mest folkkära och mest kritikerrosade artister, bjuder på en episk konsertupplevelse från Ullevi i Göteborg. En hejdundrande konsertupplevelse med hela Sveriges Håkan. Bered dig på en emotionell upplevelse när Håkan Hellström tar ton och fyller hela arenan med glädje, kärlek, och en gemenskap som heter duga.  

Vi på Filmtopp var på plats under en av kvällarna, så här säger redaktör Axel Diedrichs om framträdandet:

– Ännu en gång visar Håkan att han gått från att vara en Arena-underdog till fullfjädrad superstjärna i Michael Jackson-liknande skrud. Frågan är om det grandiosa maskineriet på scen kan bli mer välsmort än så här. Symbiosen av Håkan, publiken och sommarvärmen tillsammans gjorde att kvällen blev till världsklass. Sen att man bara får dricka 3,5% öl är en annan sak, men det är inte Håkans fel.

Missa inte musikupplevelsen "Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi" som har premiär på TV4 Play och C More den 7 april.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL