KLART: Då har Beck #48 – Quid Pro Quo premiär!

Premiär för nya Beck-filmen Quid Pro Quo

  • C More
Filmtopp
17 mars 2023 kl. 07:03

Steinar tillbaka i spetsen

I dag är det premiär för den nya Beck-filmen "Quid Pro Quo" på C More. I efterlängtade filmen tar Beck-gruppen sig an ett fall som är av intresse för SÄPO.

Nu kan fansen äntligen streama Beck – Quid Pro Quo, film nummer 48 i ordningen med Peter Haber. Den här gången återser vi mångas favorit Steinar Hovland (Kristofer Hivju) i händelsernas centrum.

− Det här är en Beck-film som du kan se fram emot! Det har sällan varit så högt tryck i Beckgruppen. Det var ett stort nöje för mig och Steinar att göra den här filmen, och vi hoppas Beck-fans över hela världen kommer att älska den, säger Kristofer Hivju i ett pressmeddelande.

I den nya Beck-filmen hittas en man död på en loppmarknad i Stockholms utkant. Det blir då Steinar och Josefs (Martin Wallström) uppdrag att utreda fallet närmare. Men av någon anledning visar SÄPO stort intresse för fallet, vilket hintar om att dödsfallet har en mycket större betydelse än de Beck-gruppen kunnat ana. Samtidigt kämpar polisen Jenny (Anna Asp) för att få behålla vårdnaden om sitt barn.

Premiär för nya Beck-filmen Quid Pro Quo
Foto: C More.

Efterlängtad premiär för nya Beck-filmen "Quid Pro Quo"

I slutet på förra året fick vi se film nummer 47 i Dödsfällan, som fick ett positivt bemötande. Därefter skulle det dröja längre än vi är vana vid på att få se uppföljande del – förhoppningen var att Quid Pro Quo skulle komma redan i mitten på februari. Först nu, den 17 mars, kan du som längtat äntligen streama filmen på C More

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL