KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

Premiär för Morden i Sandhamn säsong 9 på C More

  • C More
Sofie Landgren
03 april 2023 kl. 13:04

Spännande säsongsstart när vi återser Rapaport som Nora Linde

Nu är Alexandra Rapaport tillbaka i rollen som Nora i "Morden i Sandhamn" säsong 9, som bygger vidare på Viveca Stens bästsäljande deckarserie med samma titel. I den nya säsongen är Stockholms Skärgård inte så fridfull som man tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar åklagaren Nora Linde mot oanad ondska.

KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär
 Nicolai Cleve Broch och Alexandra Rapaport. Foto: TV4, C More.

Nu har "Morden i Sandhamn" säsong 9 premiär

I dag är det säsongsstart för Morden i Sandhamn C More. I den nionde säsongen fortsätter Nora Linde (Alexandra Rapaport) och Alexander Forsman (Nicolai Cleve Broch) att förneka sina känslor för varandra, och redan i första avsnittet går Alexander på en blind date med stor potential. Pär (Anton Lundqvist) börjar efterfråga större utmaningar på jobbet medan Alexander och Valpen (Julius Fleischanderl) har fått ihop sitt samarbete och går från klarhet till klarhet. Totalt väntar tre spännande, nya fall under säsongen. 

Alexandra Rapaport i Morden i sandhamn säsong 9
Alexandra Rapaport. Foto: TV4, C More.

En spännande start i första avsnittet

I säsongens första avsnitt hittar åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) en medvetslös kvinna på stranden under sin morgonjogg. Kvinnan, som heter Nadia, berättar att hon blivit utsatt för trafficking, men vill absolut inte blanda in polisen. Alexander Forsman (Nicolai Cleve Broch) blir iväglurad på en blind date. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar Nora mot oanad ondska.

Den nionde säsongen av "Morden i Sandhamn" består av sex stycken avsnitt och har premiär på C More den 3 april, och på TV4 och TV4 Play den 17 april.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL