Premiär för Mandelmanns jul 2022 på TV4

Premiär för Mandelmanns jul 2022 på TV4

  • C More
Filmtopp
12 december 2022 kl. 12:12

Makarna Mandelmann är tillbaka med julvärme

Den folkkära duon Gustav och Marie Mandelmann är tillbaka för att ännu en gång trissa upp julstämningen i de svenska hemmen. Nu är "Mandelmanns jul 2022" här!

För sjätte gången är Gustav och Marie Mandelmann tillbaka i rutan för att sprida julstämning till svenska folket – men denna gången på lite annorlunda vis. Paret Mandelmann har nämligen valt att lämna sköna Österlen och Djupadal för denna julen och beger sig istället med tåg till en bergsby i norra Italien för att fira jul med familjen Cameli.

Under den unika säsongen av Mandelmanns jul kommer vi att bjudas på allt från julmatslagning på tåget till tryffeljakt och autentisk pastatillagning. De italienska julinslagen kommer dessutom att kombineras med pepparkaksbak och andra svenska traditioner. 

Det blir med andra ord en annorlunda jul med makarna Mandelmann, men mycket – inte minst den gemytliga värmen som de sprider – är sig lik.

"Mandelmanns jul 2022" har premiär i dag på TV4 Play och TV4 (kl. 20:00). Säsongens andra och avslutande avsnitt har premiär den 19 december. Ytterligare Mandelmann väntar dessutom i rutan i början av 2023, då "Mandelmanns gård" återvänder i januari med sin sjunde säsong.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL