Premiär för komediserien Slip på C More

Premiär för komediserien Slip på C More

  • C More
Sofie Landgren
04 juni 2023 kl. 08:00

Säsong 1 består av 7 avsnitt

Följer Mae Cannon när hon befinner sig rastlös i ett äktenskap som fungerar totalt. En ny fantastisk resa kommer att ta henne till parallella universum.

Slip säsong 1
Foto: C More.

Premiär för komediserien Slip (säsong 1) på C More

Amerikansk dramakomediserie om Mae, som känner sig uttråkad i sitt 13-åriga förhållande. Efter en sen natts missöde vaknar hon i ett parallellt universum, där alla spår från hennes tidigare liv är borta och hon är gift med en annan man. Vi följer Mae på en omtumlande resa där hon försöker att hitta sig själv, samtidigt som hon lever sitt liv med olika kärlekspartners.

Slip säsong 1
Foto: C More.

Säsongsstart

Mae arbetar på ett konstmuseum och har bott ihop med sin partner Elijah i tretton år. Även om det fortfarande finns kärlek mellan dem, finns det inte mycket till romantik. När Mae "halkar" och har ett engångsligg med Eric, vaknar hon nästa morgon i panik, bara för att inse att hon på något sätt har gått in i ett parallellt universum där hon och Eric nu är gifta, och alla spår av hennes liv med Elijah har utplånats från all existens. Nu måste hon försöka lägga ihop det mystiska pusslet kring vad som har hänt.

Första säsongen av "Slip" består av 7 avsnitt och samtliga avsnitt kommer ut på C More den 4 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL