Premiär för brittiska krimdramat Hope Street säsong 2 på C More

Premiär för brittiska krimdramat Hope Street säsong 2 på C More

  • C More
Sofie Landgren
31 maj 2023 kl. 14:00

En fråga om liv och död

Skvallret sätter igång i den lilla staden Port Devine på Nordirlands kust när kriminalassistent Leila Hussain plötsligt anländer. Endast kommissarie Finn O'Hare känner till den verkliga anledningen till att hon blivit förflyttad.

Hope Street säsong 2
Foto: TV4, C More, Britbox.

Premiär för Hope Street (säsong 2) på C More

Hope Street är en nordirländsk kriminaldramaserie inspelad i Donaghadee, Nordirland. Med en ensemblebesättning nästan helt samlad från det lokala området, inklusive Amara Karan, Ciarán McMenamin, Kerri Quinn, Niall Wright, Des McAleer, Brid Brennan, Aaron McCusker och Niamh McGrady. Det står även klart att serien får en tredje säsong!

I den första säsongen anländer DC Leila Hussains (Amara Karan) till den fiktiva nordirländska staden Port Devine. De lokala invånarna ifrågasätter orsaken bakom hennes ankomst. Endast inspektör Finn O'Hare vet varför Leila har förflyttats, men han håller det för sig själv.

Vid Leilas ankomst till staden antyder Karan hemligheten och anledningen till varför hon har förflyttats till Nordirland, det är en fråga om liv och död. Varje avsnitt följer en fristående brottshistoria och utredningen från den lokala polisavdelningen, såväl som stadens lokala invånares hjälpande händer.

Hope Street säsong 2
Foto: TV4, C More, Britbox.

En spännande fortsättning

I den andra säsongen skickas en före detta kollega till Finn, DC Al Quinn, till staden som en del av en hemlig operation. Efter operationens slut, stannar Al i stan för att fylla tomrummet efter Leilas avgång. När hans dotter åker dit för stölden av en bankomat går Al över gränsen för att skydda den han älskar mest, vilket sätter karriären på spel i processen.

Missa inte premiären av Hope Street säsong 2 på C More den 31 maj!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL