Linda Lindorff leder nytt dejtingprogram med singelföräldrar

Påsk-TV 2023 – här är påskens höjdpunkter

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad 06 april 2023 kl. 12:04 | Publicerad 24 mars 2023 kl. 18:03

Påsken på TV4 och SVT – alla höjdpunkter du inte får missa!

Snart är det dags att fira in påsken 2023. I vanlig ordning kommer det att visas en hel del roligheter på TV, och här har vi samlat hela påskens höjdpunkter i rutan!

Nedan finner du de största höjdpunkterna vad gäller påsk-TV 2023. Listan kan komma att fyllas med fler härliga tips när vi kommer ännu närmare högtiden.

Påskens TV 2023
Foto: Food Network.

Påsk-TV 2023 – här är höjdpunkterna du inte får missa!

Årets TV under påsken blir späckad med massa sevärda program, serier och specialer för svenska folket att ta del av, allt från BingoLottos Påskbingo till Bonde söker fru. Det blir tajt att kunna se precis allt, därför hjälper vi dig med överblicken så att du enklare kan bestämma hur du ska maximera påsken.

Påskens TV – Antikrundan på svt
Antikrundan. Foto: SVT.

6/4 2023 – Skärtorsdag

"Antikrundan" På SVT och SVT Play 20.00

Antikrundan besöker återigen guldstaden Skellefteå. Det bjuds på ett exklusivt besök vid en gjutning av guldtackor. Experterna värderar Abba-dockor, moderna möbler och smycken, leksaker och en tavla målad av Bror Anders Wikström.

 

Då har Elitstyrkans hemligheter 2023 premiär – alla deltagare
Deltagarna i årets "Elitstyrkans hemligheter". Foto: TV4.

6/4 2023 – Skärtorsdag

"Elitstyrkans hemligheter" på TV4 och TV4 Play 21.00 

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Påfrestningarna är enorma och få klarar det. Årets säsong utspelar sig i Handöl utanför Åre och är den tuffaste någonsin. Med begränsad tillgång till mat och vatten, lite sömn och tuff press tvingas rekryterna en efter en ge upp och lämna programmet. Till slut är det bara de allra uthålligaste som tar sig hela vägen. 

Linda Lindorff leder nytt dejtingprogram med singelföräldrar
Linda Lindorff. Foto: TV4.

6/4 2023 – Skärtorsdag

"Bonde söker fru – castingprogrammet" på TV4 och TV4 Play 20.00

En stor höjdpunkt under Påsk-TV 2023 är förstås när årets bönder i Bonde söker fru presenteras och TV-tittarna får chansen att skriva brev till den bonden som väckt deras nyfikenhet och som de gärna vill lära känna bättre. I tidigare säsonger har flera deltagare hittat kärleken och flera bondebebisar har sett dagens ljus.

Masked singer 2023 avsnitt 2 på TV4
Foto: TV4, C more.

7/4 2023 – Långfredag

"Masked Singer" på TV4 och TV4 Play 20.00

Nu gör Vikingen, Popcornet, Maneten, Mullvaden, Fjärilsfen och självaste Kungen entré. Det blir ett fartfyllt avsnitt med en mängd kluriga ledtrådar. Ett oväntat besök och en mystisk flaskpost sätter griller i huvudet på panelen. Och David Hellenius blir bjuden på te.

 

Bäst i test 2023, påskens sevärdigheter
David Sundin och Babben Larsson. Foto: SVT.

7/4 2023 – Långfredag

"Bäst i test" på SVT och SVT Play 20.00

Gästen Evelyn Mok gör glass med ovanliga ingredienser. Linnea Wikblad försöker få 11 poäng och Nikki Amini kastar strykjärn. Dessutom nuddar Henrik Nyblom grisen och Marko Lehtosalo bjuder på en minnesvärd Markoolio-konsert.

 

Håkan Hellström konsert Ullevi
Håkan Hellström. Foto: Paul Blomgren DoVan / TV4.

7/4 2023 – Långfredag

"Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi"  på TV4 Play. 

En hejdundrande konsertupplevelse med hela Sveriges Håkan. Bered dig på en emotionell upplevelse när Håkan Hellström, en av Sveriges mest folkkära och kritikerrosade artist, bjuder på en episk konsertupplevelse från Ullevi i Göteborg där glädjen, kärleken och musiken tas till en ny nivå.

My life is murder, serie på TV4 play
"My Life is Murder". Foto: TV4, C more. 

9/3 2023 – Påskdagen

"My Life is Murder" på TV4 Play. 

En lätt kriminalare från Australien. Den orädda och kaxiga privatdetektiven Alexa Crowe jagar hänsynslösa skurkar i Melbourne samtidigt som hon försöker ta itu med vardagens oändliga problem, som att förhandla med sin katt. Vid sin sida har hon dataproffset Madison Feliciano och tillsammans löser de brott av det besynnerligare slaget.

Påskbingo på bingolotto
Lotta Engberg. Foto: TV4, C More.

9/3 2023 – Påskdagen

"Bingolotto" på TV4 18.00

På påskdagen leder Lotta Engberg och Stefan Odelberg oss genom årets PåskbingoBingolotto. Anne-Lie Rydé, Loa Falkman och The High Society, är bland annat med och gästar kvällen.

Drag Race Sverige – alla deltagare
Deltagarna i Drag Race Sverige 2023. Foto: SVT

9/3 2023 – Påskdagen

"Drag Race Sverige" på SVT1 21.00

I veckans avsnitt bjuds MMA-fightern Simon Sköld och hans grabbiga kompisgäng in till drugstugan. Dragqueensen får i uppgift att förvandla besökarna till sina drömsystrar och uppträda som syskonpar på catwalken.

 

 

Medici: Masters of florence, film
"Medici: Masters of Florence "Foto: Rai 1/C more.

10/4 2023 – Annandag påsk

"Medici: Masters of Florence" på TV4 Play. 

Historiskt drama som utspelar sig under renässansens Florens med Dustin Hoffman i en av rollerna. Huset Medici skakas av en enorm förlust när familjens överhuvud Giovanni plötsligt går bort. Hans son Cosimo tar över efter honom som ensam arvinge till familjens framgångsrika bankverksamhet och tar plats i stadens högsta beslutande råd. Där tvingas han försvara sig mot fientliga adelsfamiljer, samtidigt som det visar sig att Giovannis död inte var någon slump.

Säsongspremiär för gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT.

10/4 2023 – Annandag påsk

"Gift vid första ögonkastet" på SVT 20.00

Säsongspremiär för Gift vid första ögonkastet. Singlar som drömmer om kärlek matchas av sexolog Kalle Norwald, parterapeut Maria Farm och psykolog Fredric Bohm. Jakten på en livskamrat har börjat, men är det vi vill ha i en relation verkligen samma sak som det vi behöver?

Säsongspremiär för Bytt är Bytt på tv4
Bytt är bytt. Foto: TV4, C More.

10/4 2023 – Annandag påsk

"Bytt är bytt" på TV4 20.00

Säsongsstart för Bytt är bytt 2023. Först ut att gissa värdet på antika prylar är inga mindre än tv-profilerna Parisa Amiri och David Sundin. Se hur stora deras kunskaper är om antikviteter och design.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL