Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Officiell trailer till nya säsongen av Solsidan

Officiell trailer till nya säsongen av Solsidan

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 oktober 2021

Flera livskriser konfronteras i nya säsongen

Snart kommer den efterlängtade sjunde säsongen av Solsidan till C More. Här ser du en alldeles ny trailer till vad som komma skall!

Under hösten 2019 rullade den förra säsongen av Solsidan. Två år senare kan vi nu nästan ta på fortsättningen. Solsidan säsong 7 har säsongsstart den 17:e oktober på C More.

I den kommande säsongen får vi följa familjerna när de konfronteras med livskriser och livsstilsförändringar som ett resultat av sina livskriser. Alex (Felix Herngren) och Anna (Mia Skäringer) står ännu en gång inför en skilsmässa, som leder Alex in i det digitala dejtandets värld medan Annas namn florerar i skvallerpressen efter en påstådd romans med en kollega på filminspelningen hon precis kommit hem från.

Ove Sundberg slutar snåla

Mickan (Josephine Bornebusch) fyller 40 och får ett plötsligt infall att påbörja karriär – som influencer. Fredde (Johan Rheborg) söker svar på vad som gör honom lycklig och under resans gång lyckas han återförenas med sin bakgrund inom synthrörelsen. Ove (Henrik Dorsin) konfronteras till sist med sin egen snålhet och hans nyfunna generositet oroar Anette (Malin Cederbladh). 

Vi har med andra ord en hel del skojigheter framför oss.

Se den nya trailern till kommande säsongen här:

Den sjunde säsongen av "Solsidan" har sammanlagt tio avsnitt och det kommer från och med premiären att släppas ett nytt i veckan.

VIDARE LÄSNING:

Allt nytt på C More i oktober

NÄSTA ARTIKEL