Nya filmer och serier på C More i augusti 2023

Nya filmer och serier på C More i augusti 2023

  • C More
Filmtopp
08 augusti 2023 kl. 18:00

Ny säsong av "Maria Wern" med bland nyheterna

Även om vi inte tror oss ha den kompletta listan kan vi se flera av de kommande nya filmer och serier på C More i augusti 2023. Nyheten som sticker ut mest är originalproduktionen "Maria Wern" som återvänder med sin nionde säsong.

När vi tittar på de nyheter som landar på C More i augusti månad presenteras i skrivande stund femton titlar. Bland dem finns en originalproduktion, den nya säsongen av Maria Wern med Eva Röse och Erik "Jerka" Johansson. Av de titlar som presenteras graviterar det tyngre mot program-och seriefronten än mot filmfronten.

Vidare finns två av månadens nyheter redan att streama: den brittiska dramaserien Before We Die och den andra säsongen av Otrohet. Nedan hittar du hela listan med kommande titlar, så som den ser ut i dag. 

Nya filmer och serier på C More i augusti 2023
"The White Princess". Foto: Starz.

Nya filmer och serier på C More i augusti 2023

Mondo Man – 14 augusti

Dokumentärprogram om Armand Duplantis, underbarnet som har blivit en världsstjärna. Sportjournalisten Frida Nordstrand tar rygg på friidrottsvärldens ansikte utåt, och via "Mondos" närmsta familj tecknas en nära bild av en ödmjuk superstjärna.

The White Princess (miniserie) – 13 augusti

En dramaserie som, i stil med den hyllade systerserien The White Queen skildrar makt, politisk splittring, kärlek och svek ur historiska kvinnors perspektiv. I berättelsens fokus står den bräckliga fred som tar vid i medeltidens England när Henrik Tudor besegrar Richard III.

Nya filmer och serier på C More i augusti 2023
Foto: C More.

Maria Wern (säsong 9) – 14 augusti

Snart får tittarna äntligen ta del av den nionde säsongen av Maria Wern, där vår älskade titelkaraktär och hennes kollegor utreder fyra nya fall. Samtliga av dem har kopplingar till såväl folkhögskolor som välbesökta campingplatser.

Värmländsk Voodoo (TV-special) – 18 augusti

De två skådespelarna Johan Östling och Björn Ling, som känt spelade mot varandra i Smala Sussie, är tillbaka med en ny humorföreställning som tillägnas fenomenet att allting ordnar sig och att det faktiskt går att påverka. Värmländsk Voodoo är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter.

Nya filmer och serier på C More i augusti 2023
Hyllade dramafilmen "Världens värsta människa" finns snart tillgänglig på C More. Foto: TriArt.

Fler nyheter på C More i augusti 2023

  • The Indian Doctor – brittisk kriminalserie – 9 augusti
  • Tomorrow Never Dies – James Bond-film – 11 augusti
  • Younger – amerikansk dramakomediserie – 14 augusti
  • Hem till gården (säsong 38) – 14 augusti
  • Stilresan – dokumentär – 16 augusti
  • En ny spelplan – dokumentär – 17 augusti
  • Världens värsta människa – dramafilm – 18 augusti
  • Välkommen hem - Rinkeby United – sportdokumentär – 31 augusti
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL