Nu kommer del tre av A Fixer Upper Mystery: Deadly Deed till C More

Nu kommer del tre av A Fixer Upper Mystery: Deadly Deed till C More

  • C More
Sofie Landgren
18 juni 2023 kl. 12:00

Amerikansk deckare från 2018 med Jewel och Colin Ferguson

I "A Fixer Upper Mystery: Deadly Deed" har Shannon Hughes tagit på sig ett välgörenhetsprojekt för att renovera en storslagen gammal viktoriansk herrgård. När en lokal bankir hittas mördad där inne måste Shannon damma av ledtrådarna och cementera sanningen innan hennes renovering blir en rivning.

Fixer Upper Mysteries - Deadly Deed premiär på C More
Foto: TV4, C More.

Nu kommer den tredje delan av deckaren Fixer Upper Mysteries: Deadly Deed till C More

I Lighthouse Cove har renoveringsexperten Shannon och deckarförfattaren Mac fått ett nytt projekt där de hjälper till att renovera gamla Forrest-huset som ska bli lägenheter för familjer i nöd. Men när den impopuläre bankmannen Charles Potter hittas död får de ett nytt mysterium att nysta i.

Deadly Deed är den tredje filmen i deckarserien Fixer Upper Mysteries med Jewel och Colin Ferguson.

Fixer Upper Mysteries - Deadly Deed premiär på C More
Foto: TV4, C More.

De två tidigare filmerna i serien

Första delen av filmserien är Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery (2017):
I den lilla semesterorten Lighthouse Cove vet alla att den bästa mannen för jobbet är en kvinna. Och den kvinnan är Shannon Hughes, ägare till ett byggföretag och expert på viktoriansk hemrestaurering och renovering. Genom sina renoveringar kommer hon att hitta ledtrådar för att avslöja husets hemliga förflutna och i sin tur bli en osannolik spejare som hjälper till att knäcka dessa olösta mysterier

Den andra delen är Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery (2017)
När Mac – Shannons nya skönhet – först flyttade till Lighthouse Cove köpte han den historiska fyrherrgården som staden är uppkallad efter. Under renoveringsrivningen upptäcktes benen av en tonårsflicka som försvann för femton år sedan. Om Shannon har någon chans att få renoveringen på rätt spår igen, måste hon ta itu med det kalla fallet.

Missa inte Fixer Upper Mysteries - Deadly Deed som kommer till C More den 18 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL