Inspelningen av nya Top Dog nu igång

Nu har Top Dog säsong 2 premiär

  • C More
Filmtopp
08 maj 2023 kl. 12:05

Jens Lapidus hyllade serie nu tillbaka

Nu kan du streama den starka andra säsongen av "Top Dog", kriminaldramat med Josefin Asplund och Alexej Manvelov i huvudrollerna.

Efter två års väntan är dramaserien som baseras fritt på Jens Lapidus böcker tillbaka med nya avsnitt på C More. Den här gången höjs insatserna för Teddy och Emily, som återigen spelas av Josefin Asplund och Alexej Manvelov. Filmtopp går i god för att Top Dog säsong 2 är väntan värd.

Handlingen i den nya säsongen utspelar sig två år efter förra säsongen. Teddy är tillbaka i kriminalitet och har stigit i graderna. Samtidigt har Emily fått en jättechans med ett nytt uppdrag som affärsjurist. Men båda hamnar snart i ett moraliskt dilemma som sätter hela deras värld i gungning. Det första avsnittet av den nya säsongen finns nu att streama.

 

Nu har Top Dog säsong 2 premiär
Foto: C More.

Premiären för Top Dog säsong 2 är här

Filmtopps recensent Josefine Berglund som har sett hela den nya säsongen delar ut betyget 4 av 5 och menar att den bjuder på högkvalitativ spänning. 

– Serien gör ett bra jobb med att hela tiden visa vad som står på spel för karaktärerna, vilket gör att man omgående känner för dem och vad de råkar ut för. Det är även detta som bidrar till att spänningen hålls uppe eftersom man känner att allting är på liv eller död för karaktärerna, utan att det blir överdrivet eller overkligt, skriver hon i sin recension som du kan läsa i sin helhet längre ner.

I dag har Top Dog säsong 2 premiär på C More. Den 17 maj börjar den även att visas på TV4 Play.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL