Sjölyckan säsong 3

Nu har Sjölyckan säsong 4 premiär på TV4

  • C More
Sofie Landgren
01 april 2023 kl. 06:04

Komediserie med hög igenkänningsfaktor

I dag har efterlängtade "Sjölyckan" säsong 4 premiär på TV4:s kanaler. Vi möter ett förändrat Ormskär, Sjölyckan får nya ägare, och dessutom har skärgårdsön blivit trendig och lockar till sig både influencers och techmiljonärer.

Sjölyckan säsong 4 premiär
Foto: TV4, C more.

Sjölyckan säsong 4 – nu för tittarna att ta del av

Familjen Klings gamla patriark Berndt börjar känna av sin ålder och bjuder på stora nyheter när alla samlas för en ny sommar på Sjölyckan, han har nämligen beslutat sig för att skriva över huset på barnen Klara  och Tomas. Det är också ett förändrat Ormskär som familjen kommer ut till. Ön har blivit trendig och influencerparet Ebba och Celine har köpt ställe här. Det här är en utveckling som Klara känner sig extremt skeptisk till, men som resten av familjen välkomnar. 

Äntligen premiär för Sjölyckan säsong 4 på C More
Foto: TV4, C more.

En ny granne flyttar in

Familjen har även fått en ny granne, techmiljonären Abbe. Abbe är en oerhört dataintresserad nörd från ett miljonprogramsförort i Stockholm som blivit stormrik. Trots att han aldrig satt sin fot i skärgården tidigare så har han köpt ett hus på Ormskär. Det visar sig även att Abbe och Lily känt varandra som barn och Lily tvingas nu att konfronteras med sitt barndoms jag.

– Den här säsongen är min favorit. Den var helt bananas att spela in! Familjedynamiken ställs på ända på ett roligt sätt, förvecklingar händer och en ny karaktär flyttar till trakten som gör att Lily får det svettigt, säger Shima Niavarani, som spelar Lily i en intervju med TV4.

Den fjärde säsongen av "Sjölyckan" släpps den 1 april kl 21.30 på TV4 och TV4 Play samt på C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL