Masked Singer Sverige 2022

Nu har Masked Singer 2023 premiär – de tävlar i första avsnittet

  • C More
Filmtopp
31 mars 2023 kl. 12:55

Maskerna som är först ut!

Äntligen har "Masked Singer" 2023 premiär på TV4 och TV4 Play. Här listar vi de första maskerna i den tredje säsongen av programmet.

Nu har Masked Singer 2023 premiär – de tävlar i första avsnittet
Foto: TV4 / C More.

Premiär för Masked Singer 2023 på TV4

Det omåttligt populära underhållningsprogrammet Masked Singer är nu tillbaka på TV4. Programmet där tolv välkända personer, gömda bakom sagolika masker, tävlar i en av de mest påhittiga och fantasifulla sångtävlingarna någonsin. Vilka som döljer sig bakom maskerna är upp till expertpanelen som består av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw att klura ut. Som programledare ser vi i vanlig ordning Davis Hellenius.

Premiär för masked singer 2023 på TV4
Foto: TV4 / C More.

Avgörs i en sing-off

Varje vecka får publiken i studion rösta på vem av maskerna de vill behålla i tävlingen, de två som får minst röster ställs mot varandra i en sing-off duell. Den som förlorar duellen får ta av sig masken och avslöja sin identitet och åker således ut ur tävlingen.

Första avsnittet av masked singer 2023
Foto: TV4 / C More.

De tävlar i första avsnittet

I kvällens säsongsstart av Masked Singer 2023 kliver T-Rex och Forskaren, Fågelskrämman, Skrothögen, Superhjälten, Magiska Boken och Karamellen upp på scen. Det är nu upp till panelen att med hjälp av ledtrådar klura ut vilka det är som döljer sig bakom maskerna, och upp till tittarna i studion att rösta om vem de tycker ska stanna kvar i tävlingen och vem de tycker ska lämna.

Ikväll klockan 20:00 har "Masked Singer" 2023 premiär på TV4:s kanaler och C More. Därefter följer nya avsnitt på fredagar.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL