Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Jägarna

Nu är Jägarna tillbaka på C More

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2021

Den andra säsongen har landat.

Rolf Lassgård är tillbaka med en ny säsong av "Jägarna". Det första avsnitten av den nya säsongen finns nu att streama hos C More.

Den första Jägarna-filmen släpptes för 25 år sedan. TV-serien hade sin stora debut 2018, en serie som verkligen uppskattades – här på Filmtopp fick den en positiv recension där framför allt Rolf Lassgårds insats hyllades.

Nu är det alltså dags igen med en ny säsong bestående av sex avsnitt. Utöver Lassgård får vi även se Erik Bäckström, Simon J. Berger, Lena Endre och Ulf Stenberg.

Den egensinnige Erik Bäckström (Lassgård) har slutat som polis och dragit sig tillbaka på den norrländska landsbygden. Tanken är att leva ett lugnare liv, men det är lättare sagt än gjort eftersom Eriks stora rättspatos ofta leder fram till såväl obekväma som farliga privatutredningar. Spänningsserien Jägarna är en fristående fortsättning på den framgångsrika filmserien med samma namn.

Det första avsnittet på den nya säsongen tar fart efter att gruventreprenören Markus utsätts för attentat av en trolig miljöaktivist. I hopp om att spåra gärningsmannen anlitar han ingen mindre än Erik Bäckström.

Starten lovar mycket och alla som gillade den första säsongen av serien (och för den delen filmerna med) kommer med största sannolikhet att hitta mycket att njuta av även här.

Här kan du testa C More fritt i två veckor!

 

NÄSTA ARTIKEL