Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mark Levengood gör säsongens mysigaste avsnitt av Fångarna på Fortet 2023

Mark Levengood gör säsongens mysigaste avsnitt av Fångarna på Fortet 2023

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
16 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
16 juni 2023

En spermie som skall till ägget

Sommaren har officiellt intagit Sverige och det har blivit dags för det tredje avsnittet av Fångarna på fortet 2023 på TV4. Mark Levengood gör det väl värt att skippa sommarsolen och bänka sig framför TV:n en stund!

Fångarna på fortet 2023
Agneta, Pia, Mark och Robin. Foto: TV4, C More.

Mark Levengood gör säsongens mysigaste avsnitt av Fångarna på Fortet 2023

Det har blivit dags för säsongens tredje avsnitt av Fångarna på fortet 2023. I det röda laget tävlar författaren och programledaren Alexandra Pascalidou tillsammans med Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht och influencern Johnny Edlind. I det blåa laget tävlar svenska artisten och låtskrivaren Robin Bengtsson tillsammans med komikern Pia Johansson och journalisten och författaren Mark Levengood.

Man kan utan tvekan säga att det är det blå laget som står i rampljuset, framförallt Mark som helt omedvetet gör avsnittet till det mysigaste avsnittet i Fångarna på fortets historia.

Fångarna på fortet 2023
Pia Johansson och Mark Levengood. Foto: TV4.

"Plötsligt blev han som en aktionsutropare"

Bara några minuter in i avsnittet är det en cell som kräver två lagmedlemmar. Pia Johansson får förbundna ögon och Mark Levengood skall ge henne instruktioner på hur hon skall ta sig fram utan att nudda laserstrålar och undvika föremål som ger stötar. Mark fumlar på finlandssvenska samtidigt som Pia tar det lugnt och stabilt, och det är beundransvärt att Pia inte bryter ihop av skratt när Mark stakar sig med orden "ner, ner, ner, ner, ner, upp, upp, upp, upp, höger, höger, vänster".

– Alltså Mark. Han var ju fantastisk som guide. Plötsligt blev han som en aktionsutropare såhär, ambadabeda ambadadeda vänster, vänster, höger, höger, vänster. Säger Pia samtidigt som hon skrattar efter avklarat uppdrag.

– Munnen gick utan någon direkt koppling till hjärnan stundtals, förklarar Mark.

Mark Levengood i Fångarna på fortet 2023
Mark Levengood. Foto: TV4.

Feel good och finlandssvenska svordomar

Duon fortsätter att leverera ordvitsar och skratt rakt igenom hela avsnittet. Pia kallar bland annat Mark för en spermie som skall till ägget och titulerar honom som en före detta cirkusartist när han intar cellen om "fortets kök".

Mark bjuder på finlandssvenska svordomar, samtidigt som han höjer mys-stämningen varje gång han dyker upp i bild.

För att inte avslöja för mycket utesluter vi vilket lag som kammade hem vinsten, men vi kan säga att det är rätt lag som vinner!

Missa inte historiens mysigaste avsnitt med Mark Levengood i täten på Fångarna på fortet 2023 på TV4 fredag den 16 juni 20.00.

NÄSTA ARTIKEL