Kommissarie Van der Valk säsong 3 – nu på C More

Kommissarie Van der Valk tillbaka med ny säsong – något för alla deckarfanatiker

  • C More
Filmtopp
09 juli 2023 kl. 12:00

Kriminaldramat från Storbritannien är tillbaka

Få saker känns lika naturliga som att titta på ett brittiskt kriminaldrama under ledigheten, vilket gör det extra glädjande att populära "Kommissarie Van der Valk" nu är tillbaka på C More med säsong 3.

"Kommissarie Van der Valk" är det brittiska kriminaldramat som utspelar sig i Amsterdam, där kommissare Piet Van der Valk (Marc Warren) löser mystiska brott tillsammans med sitt effektiva team. Serien har sänts i tre säsonger och den sista av dem har nu hittat till C More och TV4.

Kommissarie Van der Valk tillbaka med ny säsong – något för alla deckarfanatiker
Foto: C More.

Kommissarie Van der Valk säsong 3 – nu på C More

I den tredje och senaste säsongen av Kommissarie Van der Valk får Van der Valk och Lucienne (Maimie McCoy) tillskott av två nya kollegor som ansluter till deras redan framgångsrika team. Det är den tempramentsfulle ynglingen Eddie (Azan Ahmed) och tech-geniet Citra (Django Chan-Reeves) som kastas in i hetluften tillsammans med de andra.

Under säsongen måste de gå till botten med anledningen bakom en karismatisk löparstjärnas död, ett mystiskt dödsfall inom museivärlden i Amsterdam och vad som påstås vara ett "demonmord" som skett i ett låst ritualrum.

Vid sidan om redan nämnda Warren, McCoy, Ahmed och Chan-Reeves, ser vi även Darrell D'Silva, Emma Fielding och Mike Libanon m.fl. i rollerna.

Hela "Kommissarie Van der Valk" säsong 3 finns att streama på C More från och med den 9 juli. Det första avsnittet visas på TV4 samma kväll klockan 22.15, följt av ett nytt avsnitt i veckan. Säsongen består av totalt tre avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL