Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Klas Erikssons panik i Fångarna på fortet 2023: "Det här är satans produktion"

Klas Erikssons totala panik i Fångarna på fortet: "Ni är helt sjuka i huvudet"

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 augusti 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 augusti 2023

När Leif och Billy-stjärnan klev ned i ormnästet

Klas Eriksson tillhörde de tidigare kämparna i "Fångarna på fortet" 2023. I en av utmaningarna tvingades han ner i ett ormnäste för att hitta en kod. "Ni är helt sjuka i huvudet", sade han då.

Nu har man presenterat de nya deltagarna i nästa säsong av Fångarna på fortet som börjar sändas den 1 september. Som en uppladdning inför vad som komma skall minns vi tillbaka på den senaste säsongens svettigaste ögonblick när Klas Eriksson fick ge sig ner i en kloak för att hämta en kod som döljer sig på en av alla ormar som är där nere.

I avsnittet med Eriksson, som finns att streama på TV4 Play, får vi följa två legendarer som tävlat på fortet tidigare, Marcus Allbäck och Magdalena Forsberg. I Marcus lag tävlar youtubern Filip Dikmen och medieprofilen Sofia Dalén. I Magdalenas lag tävlar skådespelarna Alfred Svensson och Klas Eriksson. Den sistnämnde av dem får det särskilt tufft i en utmaning där han ska ta sig genom ett ormnäste för att komma åt en kod.

Klas Erikssons totala panik i Fångarna på fortet: "Det är satans produktion"
Klas Eriksson i "Fångarna på fortet" 2023. Foto: TV4.

Klas Eriksson panikslagen av ormarna i Fångarna på fortet: "Det är satans produktion"

I en av cellerna under avsnittet skall en deltagare ta sig ner i Fort Boyards kloaker som är fullproppat med ormar. Från Magdalenas lag utses Klas Eriksson till att ta sig ner till ormarna, någonting han absolut inte vill. Utmaningen går ut på att han skall lyfta upp ormarna och titta om det finns en kod på undersidan och sedan ge koden till sina lagkamrater. När Klas hör Agneta säga ordet ormar blir han genast rädd.

– ORMARNA!? Nej men alltså ni är sjuka i huvudet, ni är heeelt sjuka i huvudet. Jag kommer att bli biten av en kobra i halsen. Det är en ormjävel som är där inne, den tittar på mig. Jag kommer inte klara det här. Det är satans produktion!, säger Klas samtidigt som han kryper in i terrariet.

Trots sin stora rädsla så klarar han av att fullfölja sitt uppdrag, men laget lyckas inte kamma hem någon nyckel då tiden hinner rinna ut.

– Jag har varit nere i helveteshålet. Det här är det värsta jag har varit med om. Ormar hör hemma i helvetet, säger Klas när han återförenas med sitt lag.

I väntan på den nya säsongen kan du se Klas Erikssons tuffa men beundransvärt starka insats i "Fångarna på fortet" på TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL