Premiär för Mauri – Vad hände sen?

KLART: då har Vad hände sen? säsong 2 premiär

  • C More
Filmtopp
30 mars 2023 kl. 08:09

Mauri återvänder med fler nostalgiska möten

Nu står det klart att tittarna får se "Vad hände sen?" säsong 2 där Mauri Hermundsson fortsätter att hitta svenskar som blev kända och plötsligt försvann.

Den första säsongen av det populära programmet som slår på hela svenska folkets nostalgisträngar började sändas i december förra året. Nu bekräftar Mauri Hermundsson att han återvänder med Vad hände sen? säsong 2 på TV4.

Hur är det att vara barnstjärna? Att vara ansiktet på världens mest berömda meme? Eller att komma undan med fusk i ett frågesportprogram? Under den första säsongen har tittarna följt med när Mauri träffat personer som skrivit in sig i den svenska historieboken – och det ofta på vilt skilda sätt – för att sedan försvinna bort helt och hållet från radarn. Det har bland annat rört sig om ett flertal skådespelare från berömda Astrid Lindgren-filmer, men också personer som gjort sig kända genom virala ögonblick i livesänd TV och annat vis.

KLART: då har Vad hände sen? säsong 2 premiär
Mauri med Hanna Zetterberg som spelade Ronja Rövardotter. Foto: TV4.

Då har Vad hände sen? säsong 2 premiär

Nu ska vi alltså få en ny säsong med spännande möten där Mauri möter personer som på ett eller annat sätt blivit bekanta med gemene svensk, detta bekräftar programledaren själv i Mix Megapol.

Vad hände sen? säsong 2 har premiär på TV4:s kanaler i höst. Något specifikt premiärdatum finns det ännu inte att dela med sig av. Det är inte osannolikt att nya säsongen likt den första har premiär i december månad. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL