KLART: Då har Sjölyckan säsong 4 premiär

KLART: Då har Sjölyckan säsong 4 premiär

  • C More
Filmtopp
08 mars 2023 kl. 10:03

Snart återvänder tittarfavoriten

Nu har vi äntligen fått veta när "Sjölyckan" säsong 4 har premiär på TV4 och TV4 Play. "Blir bara roligare för varje säsong", säger producenten Lisa Dahlberg.

Snart får vi se efterlängtade Sjölyckan säsong 4 slå ner på TV4:s kanaler. Denna gång är det ett förändrat Ormskär som vi möter. Sjölyckan får nya ägare, och dessutom har skärgårdsön blivit trendig och lockar till sig både influencers och techmiljonärer.

Sjölyckan blir bara roligare och roligare för varje säsong. Förutom att längtan efter familjen Kling snart äntligen är över får vi också träffa nya roliga och knäppa karaktärer och får en doft av den svenska sommaren, säger Lisa Dahlberg, exekutiv producent för Sjölyckan.

Men denna sommar är inget är sig likt. Familjen Klings patriark Berndt (Hans Mosesson) börjar känna av sin ålder och att ta hand om ett hus som Sjölyckan är ett ansträngande projekt. Därför beslutar han sig för att skriva över huset på barnen Klara (Malin Cederblad) och Tomas (Henrik Schyffert). Egendomen blir i och med det deras ansvar, men Berndt och Söderberg (Marianne Mörck) kommer fortfarande att bo där på sommaren fast i ett attefallshus som de tänker bygga på tomten. Men trots att Berndt sagt att barnen får bestämma har han svårt att inte lägga sig i, till Tomas och Klaras stora frustration.

KLART: Då har Sjölyckan säsong 4 premiär
Foto: TV4.

Då har Sjölyckan säsong 4 premiär

Dessutom har ön blivit trendig och lockar till sig en annan typ av människor än tidigare. Bland annat har influencerparet Ebba och Celine (Clara Henry och Keyyo Petrushina) köpt ett ställe på Ormskär. En utveckling som nostalgikern Klara är skeptisk till, men som resten av familjen välkomnar.

Familjen har även fått en ny granne: techmiljonären Abbe (Lancelot Ncube). Abbe är en oerhört dataintresserad nörd från ett miljonprogramsförort i Stockholm som blivit stormrik. Trots att han aldrig satt sin fot i skärgården tidigare så har han köpt ett hus på Ormskär. Det visar sig även att Abbe och Lily (Shima Niavarani) känt varandra som barn och Lily tvingas nu att konfronteras med sitt barndoms jag.

– Den här säsongen är min favorit. Den var helt bananas att spela in! Familjedynamiken ställs på ända på ett roligt sätt, förvecklingar händer och en ny karaktär flyttar till trakten som gör att Lily får det svettigt, säger Shima Niavarani, som spelar Lily.

Sjölyckan säsong 4 har premiär den 1 april kl 21.30 på TV4 och TV4 Play samt på C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL