KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

  • C More
Filmtopp
09 mars 2023 kl. 09:32

Alexandra Rapaport: "Känner mig stolt"

Nu har vi äntligen fått ett officiellt premiärdatum för Morden i Sandhamn 2023 med Alexandra Rapaport tillbaka som Nora.

Att tittarna ser fram emot Morden i Sandhamn 2023 är ingen överraskning: serien är en av C Mores mest populära och framgångsrika genom tiderna. Med utgångspunkt i Sandhamn utanför Stockholm så tar åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) sig an tre nya spännande fall i den förförande vackra skärgårdsmiljön.

− Jag älskar att vi får ta vidare relationerna och historierna i Sandhamns-serien, jag får så mycket engagemang och kärlek för min Nora. Känner mig stolt, säger Alexandra Rapaport.

Serien är baserad på Viveca Stens bästsäljande deckaruniversum. I den nionde säsongen fortsätter Nora (Alexandra Rapaport) och Alexander (Nicolai Cleve Broch) att förneka sina känslor för varandra, och redan i första avsnittet går Alexander på en blind date med stor potential. Pär (Anton Lundqvist) börjar efterfråga större utmaningar på jobbet medan Alexander och Valpen (Julius Fleischanderl) har fått ihop sitt samarbete och går från klarhet till klarhet. I denna säsong tar sig Nora an tre nya fall som rör en kidnappning, misstänkt människohandel och ett 30 år gammalt dubbelmord.

KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär
Snart har "Morden i Sandhamn" säsong 9 premiär. Foto: TV4 / C More.

Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

I rollerna ses också bland andra Gustaf Hammarsten, Jonas Malmsjö och Anna Sise.

− Karaktärerna är som kära vänner. Jag ser fram emot att följa deras nya utmaningar i skärgården. Tittarna har en spännande säsong framför sig, säger Viveca Sten.

Nu är serien tillbaka med en nionde säsong den 3 april på C More, och på TV4 och TV4 Play den 17 april. 

Produktionen göras av Filmlance International, som är en del av Banijay. Producent är Martin Cronström. För regi står Mattias Ohlsson. Manus är skrivna av Johan Widerberg och Sara Heldt. Exekutiv producent på C More och TV4 är Petra Ahlin.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL