Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Karl Fredrik är tillbaka på TV4 – premiär för Karl Fredrik på Österlen 2023

Karl Fredrik är tillbaka på TV4 – premiär för Karl Fredrik på Österlen 2023

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
07 juni 2023

Säsongsstart för Karl Fredrik på Österlen

Premiär för "Karl Fredrik på Österlen" (säsong 4) på TV4 och TV4 Play. I den här blomstrande serien får vi följa med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen.

Premiär för Karl Fredrik på Österlen 2023 på TV4
Foto: TV4, C More.

Säsongsstart för Karl Fredrik på Österlen 2023 på TV4

Blommor, blommor och ännu mera blommor! Följ med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här bor Karl Fredrik med sambon Petter Kjellén, en hund och två katter. Njut och inspireras av bländande blomsterprakt och lär dig allt och lite till om trädgård, blommor och inredning.

Premiär för Karl Fredrik på Österlen på TV4
Foto: TV4, C More.

Vårtecken på Österlen och spanska citrusträd står i fokus

I det här blomstrande programmet följer vi med trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till hans vackra 1600-talsgård Eklaholm på Österlen. Här får vi njuta av bländande blomsterprakt och inspireras av Karl Fredriks passion för växter och blommor.

I säsongens första avsnitt får vi följa med när Karl Fredrik och Petter shoppar citrusväxter i Spanien. De första vårtecknen kikar fram och Karl Fredrik och Petter packar väskorna och beger sig till Elche i Spanien. Här ska det shoppas citrusväxter och fikonträd. Hemma på Österlen väntar fritidshusets trädgård på att piffas upp.

Missa inte Karl Fredrik och hans passion för växter och blommor i säsongsstarten av "Karl Fredrik på Österlen" (säsong 4) på TV4 och TV4 Play den 7 juni.

NÄSTA ARTIKEL