Fångarna på fortet

Här vinner Margaux Dietz mot Alexander "The Mauler" i dragkamp

  • C More
08 september 2023 kl. 12:00

Tidernas dragkampsduell har ett överraskande vinnarpar

I dagens avsnitt av “Fångarna på fortet” 2023 segrar influencern Margaux Dietz och Robinson-Bella i en team effort mot MMA-fajtern Alexander ”The Mauler” Gustafsson i en dragkamp.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser ur dagens (8 september) avsnitt av "Fångarna på fortet" 2023.

Efter de tortyrliknande utmaningarna i det första avsnittet tar det andra avsnittet av Fångarna på fortet det lite lugnare. MMA-fajtern Alexander ”The Mauler” Gustafsson leder det röda laget bestående av Malin Berghagen och Nikita Uggla, emot det blåa laget lett av skidlegenden Thomas Wassberg, med Isabella Resmark från Robinson och influencern Margaux Dietz. För Dietz del innebär det här den stora comebacken i TV-rutan efter de stormiga turerna som omgett henne.

Alexander Gustafsson startar sin resa tufft på fortet när han i sin första individuella utmaning ska ta sig förbi två stora rörliga hinder för att släcka en eld runt den första nyckeln. Alexander har chansen att gå över, under eller igenom hindren och testar samtliga strategier, trots det blir han rejält mörbultad flera gånger om. Som tur är hinner han precis få den första nyckeln för det röda laget innan tiden rinner ut.

Här vinner Margaux Dietz mot Alexander "The Mauler" i dragkamp
Alexander Gustafsson pallar inte trycket från andra änden av repet. Foto: TV4.

Här vinner Margaux Dietz mot Alexander "The Mauler" i dragkamp

I resten av tävlingen fortsätter Alexander att briljera och hjälper det röda laget att få fler och fler nycklar. Kanske är det därför, och delvis att han är en MMA-fajter, som Alexander och resten av hans lag antar att en dragkamp mot blåa lagets Margaux Dietz och Robinson-Bella borde vara busenkelt. Dessvärre innebar en tidigare utmaning att springa på såpa, vilket lämnade hans skor hala. Så med enorm viljekraft, och lite såpa, lyckas Bella och Margaux ta i för full kraft och dra ned Alexander över kanten vilket lämnar honom dinglandes i luften.

Det halvt förnedrande nederlaget var något Alexander ändå inte kunde hjälpa att skratta åt medan han hyllade sina motståndare.

– Även om jag hade haft nya dojjor på hade de ändå piskat mig, det kändes som att de tog i för livet alltså. Det fanns inget annat, erkänner Alexander i synken efteråt.

Alexander får i alla fall chansen att göra upp för dragkampen när han kommer på svaret till gåtan som leder till det röda lagets slutgiltiga vinst i Fångarna på fortet.

Du följer "Fångarna på fortet" 2023 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL