Fabian Turkaij utröstad i kvällens Öråd i Robinson 2023

Fabian Turkaij utröstad i kvällens Öråd i Robinson 2023

  • C More
Uppdaterad 17 april 2023 kl. 08:04 | Publicerad 16 april 2023 kl. 21:04

Lag Nord går igenom ännu ett Öråd

Efter ännu en förlust hamnar Lag Nord i Öråd och det blir Fabian Turkaij som blir utröstad ur Robinson 2023.

I dagens avsnitt av Robinson 2023 är det dags för ännu en immunitetstävling och senare ett Öråd för Lag Nord. Med få kvar i laget blir det viktigt att tänka strategiskt på vem man ska rösta ut. Både Dennis Boelius och Fabian Turkaij har börjat ledsna på Amanda Eliasson och Erik Wharoléns sammansatthet, särskilt vad det gäller Erik som har blivit överbeskyddande av Amanda. Men Amanda har immunitet från en tidigare tävling och Fabian tror att han vet vilka det står emellan för utröstning. 

– Jag tror att dem som hänger löst, som det ser ut nu, Pernilla, Camilla och jag, säger Fabian.

Fabian Turkaij utröstad i kvällens Öråd i Robinson 2023
Fabian Turkaij och Dennis Boelius gör planer tillsammans. Foto: TV4.

Fabian Turkalj röstas ut i Örådet i Robinson 2023

Dennis känner sig också lite löst sittande, och båda bestämmer att någon av dem måste vinna immunitetstävlingen. Tyvärr går det inte som de hade hoppats. Fabian blir en av de sista som står kvar, men mellan Erik och Amanda har han ingen chans. Erik blir den som vinner immuniteten.

Dennis och Fabians andra alternativ är att försöka få med Erik på att rösta ut Pernilla Block, något han verkar hålla med om då hon nyligen skadade knäet. 

Men Pernilla går också till Erik för att berätta att Fabian vill rösta ut Amanda, något Erik inte kan förlåta. 

Fabian Turkaij utröstad i kvällens Öråd i Robinson 2023
Fabian Turkaij. Foto: TV4.

På Örådet får Lag Nord ett oväntat meddelande. Lag Syd har nämligen fått chansen att ge en röst på någon, vilket programledare Anders Lundin läser upp först. Lag Syd röstade på Erik men eftersom att han är immun räknas den inte. 

I slutändan får Fabian flest röster, något Dennis blir förvånad över men accepterar. Innan Fabian lämnar för Gränslandet ger han Amanda en blodshämnd.

Kommer Amanda och Eriks relation dra ner deras chanser på att vinna "Robinson" 2023 eller kommer de att gå ända fram? Du följer programmet på TV4, TV4 Play och C More.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL