Alla deltagare i Bachelor Sverige 2022 – då har nya säsongen premiär

EXTRA: Bachelor Sverige 2022 adderar tredje manlig deltagare

  • C More
Filmtopp
30 augusti 2022 kl. 12:08

Utvecklar det nya konceptet vidare

Sedan tidigare kände vi till både Sia Hatamis och Christoffer Levis medverkan. Nu bekräftar TV4 att Bachelor Sverige 2022 adderar tredje manlig deltagare.

TV4 överraskade tittarna när de fortsatt handplockade två ungkarlar till Bachelor Sverige 2022. De byggde då vidare på konceptet från 2021, som vi först trodde skulle vara ett undantag. Inför måndagens premiär bekräftar kanaljätten nu att de kommer ha en tredje manlig deltagare. 

– Utan att avslöja för mycket kan jag lova att årets säsong kommer vända upp och ner på allt, sade programledaren Malin Stenbäck när de presenterade årets deltagare.

Det visar sig att hon inte drev. Programmets exekutive producent Jonathan Nordin bekräftar de nya vältande uppgifterna för Expressen

– Det stämmer att vi för första gången i världshistorien kommer att välkomna en tredje kille in i äventyret.

Han fortsätter att kittla tittarna med att hinta om en händelserik säsong: 

– Det är utan tvekan den största twisten jag upplevt i programmet. Så tro mig, det finns överraskningar. 

Den nya säsongen av TV4:s populära realitysåpa spelades in i ett vackert och soligt Grekland, på en plats som osar av romantik. Det återstår att se om någon hittar sitt livs kärlek den här gången, men förutsättningarna för att romantik ska uppstå har väl aldrig varit bättre.

Vem är den nya manliga deltagaren i Bachelor Sverige 2022?

EXTRA: Bachelor Sverige 2022 adderar tredje manlig deltagare
Christoffer Levi. Foto: TV4.
EXTRA: Bachelor Sverige 2022 adderar tredje manlig deltagare
Sia Hatami. Foto: TV4.

Christoffer Levi och Sia Hatami har sedan ett par veckor tillbaka varit presenterade som huvudpersoner i den kommande säsongen. Många vill nu veta vem som blir den tredje ungkarlen att få söka efter kärleken i höstens program. TV4 vill dock inte gå ut med några sådana detaljer riktigt ännu. I dagsläget finns det heller inga särskilda spekulationer om vem det skulle kunna vara att ta del av. Det blir ett avslöjande att se fram emot.

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet vem den mystiske bachelorn är. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL