Måns Zelmerlöw & Charlotte Perrelli gästar Lotta på Liseberg 2023 – alla artister

Elisabeth Andreasson ställer in Lotta på Liseberg – Adrian Macéus ersätter

  • C More
Filmtopp
17 juli 2023 kl. 13:55

Ung talang tar sig till scenen ikväll

I kväll är det dags för ett nytt avsnitt av "Lotta på Liseberg" med Lotta Engberg som programledare. Då ställer Elisabeth Andreasson in på grund av sjukdom. In kliver istället Adrian Macéus.

Kvällens sändning av TV4:s populära sommarprogram Lotta på Liseberg stötte under förmiddagen på patrull. Den 65-åriga sångerskan Elisabeth Andreasson som skulle ha ställt upp på scen tvingades att ställa in. Som ersättare hittade man då skådespelaren och artisten Adrian Macéus som i filmsammanhang är mest känd för den senaste serien om tjejtjusaren Bert. 

Elisabeth Andreasson ställer in Lotta på Liseberg – Adrian Macéus ersätter
Foto: TV4 / C More.

Adrian Macéus ersätter när Elisabeth Andreasson ställer in Lotta på Liseberg

Trots att han fortfarande inte tagit sig igenom sina tonår har Adrian Macéus hunnit med mycket i karriären. Förutom titelrollen i Bert har han även gjort en hel del musik som finns tillgänglig på Spotify. Utöver det har han uppträtt på teaterscenen med både pjäser och musikaler, såsom Billy Elliot och TrollflöjtenI ett pressmeddelande säger Lotta Engberg följande om att man nu tagit in Adrian Macéus för att fylla Elisabeth Andreassons tomrum:

– Jag träffade Adrian när han var med i Billy Elliot för fem år sedan och redan då begrep jag att den här killen kommer bli något stort. Han är så välkommen till Liseberg.

Utöver Adrian Macéus får vi även se artister som Marcus & Martinus, Tone Norum, Greg Curtis och Tommy Nilsson med flera ta plats på scenen. Kvällens avsnitt av Lotta på Liseberg sänds klockan 20:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL