Dundertabben som fick TV4 att ta bort dagens avsnitt av Gränslandet

Dundertabben som fick TV4 att ta bort dagens avsnitt av "Gränslandet"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 19:37 | Publicerad 27 april 2023 kl. 12:27

Den pågående Robinson-säsongen fortsätter att skapa rubriker

Dagens avsnitt av "Gränslandet" togs bort från TV4 Play och C More. I ett meddelande till Aftonbladet förklarar TV4 varför de kände sig tvungna att dra tillbaka det.

OBS! Den här artikeln innehåller inga detaljerade spoilers av vad som sker i det omskrivna avsnittet av "Gränslandet".

Hittar du till din stora förtret inget avsnitt av Gränslandet i dag? Du har inte vaknat upp i ett annat universum. Avsnittet släpptes som planerat klockan 02:00 i natt men drogs tillbaka efter att det rört upp stora känslor. Närmare bestämt rör det sig om en stor spoiler kopplad till huvudprogrammet Robinson

Dundertabben som fick TV4 att ta bort dagens avsnitt av Gränslandet

Så varför togs dagens avsnitt av Gränslandet 2023 bort från TV4 Play och C More? I programmet där deltagare slåss om chansen att få komma tillbaka till Robinson bjöd det senaste avsnittet som lades ut på en kraftig spoiler. Det avslöjar nämligen vem som åker ut i söndagens avsnitt av Robinson där det vankas Öråd. Men det handlar inte om en miss i klipprummet, där någon skymtar till i bakgrunden. Avsnittet man lade ut visade sig vara måndagens istället för torsdagens. Med andra ord får tittarna då bekanta sig med personen som anländer till de andra i Gränslandet efter att ha skickats ut från Robinson

Den stora spoilern har flera av tittarna nu fångat upp och uttryckt sin ilska över på sociala medier. Nu har TV4 agerat genom att plocka bort avsnittet från sina playtjänster.

Dundertabben som fick TV4 att ta bort dagens avsnitt av "Gränslandet"
Foto: TV4.

Avsnittet kommer att finnas tillgängligt på söndag

I ett mejl till Aftonbladet skriver TV4:s exekutive producent för RobinsonGustav Carlsson, följande om dundertabben: 

– Vi beklagar det. Avsnittet av Gränslandet som lades ut i natt innehöll en spoiler av söndagens Robinson. Programmet är nu nedplockat från våra tjänster och kommer finnas tillgängligt på söndag. 

TV4 vill inte svara på hur det kommer sig att de laddade upp fel avsnitt. Men att det sker så pass kort tid efter att de råkat avslöja vem som vann deras andra omåttligt populära program Farmen kan endast bedömas som olyckligt. Utfallet i söndagens avsnitt har en stor betydelse för den vecka som väntar när samtliga kvarstående deltagare på ön går ihop i en stor sammanslagning.

Du följer "Robinson" och "Gränslandet" på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL