Drama i Robinson 2023: Hon skjuter sig själv i foten

Drama i Robinson 2023: "Hon skjuter sig själv i foten"

  • C More
Uppdaterad kl. 05:05 | Publicerad 11 maj 2023 kl. 04:05

Deltagarna börjar tröttna.

Pernilla Block försöker spela taktiskt i "Robinson" 2023 men verkar få fler emot sig. Markus Edensky sitter löst efter att ha förlorat Robinsontävlingen.

SPOILERVARNING! Texten innehåller händelser från dagens (11 maj) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs EJ vidare om du ännu inte sett det.

Deltagarna i Robinson 2023 har börjat tröttna på ö-livet, bristen på mat och även en särskild person. Pernilla Block har under en tid börjat gå flera på nerverna då hon säger rakt ut vad hon tycker och tänker. Hon har också börjat gå runt och prata illa om folk, för att få med sig de andra på hennes sida.

– Pernilla har också börjat visa sidor som man inte riktigt hade trott. Och hon skjuter sig lite i foten skulle jag ändå påstå, säger Sophie Sörkvist om Pernillas uttalanden.

Sophie Sörkvist och Sanna Strand i Robinson 2023
Sanna Strand och Sophie Sörkvist. Foto: TV4.

Även Camilla Salen Sjögren, som har hängt tajt med Pernilla sedan Lag Nord, låter lite trött när de nu är fastkedjade till varandra.

Elin Ambrosiani har varit orolig sedan kedjorna kom fram. Som ny in i gruppen hade hon velat prata med alla en och en för att få ett bättre grepp om gruppdynamiken. Hon har också känt sig lössittande inför kommande Öråd om paren blir utröstade tillsammans då hon är kedjad till Markus Edensky som ses som ett stort hot av alla.

Men när det är dags för nästa Robinsontävling i par får deltagarna veta att bara en person kommer att röstas ut, till Elins lättnad. 

Robinsontävling i Robinson 2023
Foto: TV4.

Tävlingen går ut på att ta sig igenom en hinderbana medan båda deltagarna är fastbundna via ett rep. Paret Oskar Hammarstedt och Dennis Boelius leder under mestadels av tävlingen och tar hem vinsten. Detta gör att Markus nu hänger löst inför nästa Öråd.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL