Dennis Johansson i Amulettkamp i Gränslandet 2023

Robinson-profilen Dennis Johansson bryter ihop i Gränslandet

  • C More
Uppdaterad kl. 18:05 | Publicerad 09 maj 2023 kl. 07:05

Amulettkamp leder till tårar

I "Gränslandet" får utröstade deltagare chansen att vinna tillbaka en plats i "Robinson" 2023. Efter en tävling får vi se Dennis Johansson bryta ihop. Han tröstas av både Erik Wahrolén och Amanda Eliasson som han tidigare gått bakom ryggen på.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser från dagens (9 maj) avsnitt av "Gränslandet" 2023. Läs ej vidare om du inte sett det.

Erik Wahrolén anlände till Gränslandet strax efter att Elin Ambrosiani äntligen fick återgå till Robinson. Det är nu dags för ännu en Amulettkamp mellan de kvarstående fyra gränsländarna. Denna gång har de chansen att vinna två amuletter. Kampen går ut på att hålla en stång med en påse kokosnötter hängandes på vardera sida ovanför huvudet längst. Den som åker ut först kommer att behöva duellera. Det blir en tuff batalj som slutar med att Dennis Johansson brister ut i tårar.

Dennis Johansson bryter ihop i Gränslandet 2023
Foto: TV4.

Robinson-profilen Dennis Johansson bryter ihop i Gränslandet – tröstas av Erik och Amanda

Det blir snabbt kämpigt för alla fyra men Camilla Widing tappar sin stång först. Efter henne kommer Amanda Eliasson. Tjejerna står sedan och hejar på båda när det står mellan Dennis Johansson och Erik. Men till slut blir det för tungt för Dennis som tappar stången och därmed gör Erik till vinnare. Medans de andra grattar Erik sätter sig Dennis i gräset, där han bryter ihop.

– Allt bara släpper när bambupinnen ramlar ner mot marken, förklarar Dennis efteråt.

Att chansen att komma tillbaka till Robinson kan vara förlorad sätter Dennis i tårar. Men de andra, inklusive både Erik och Amanda som han tidigare gått bakom ryggen på, är snabba på att hålla om och trösta honom med uppmuntrande ord. Dennis är besviken på sig själv men tycker ändå att det är skönt att alla på Gränslandet bryr sig om varandra.

Du följer "Gränslandet" och “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL