Dennis Boelius ute ur Robinson 2023: "Jag svek mig själv otroligt mycket"

Dennis Boelius ute ur Robinson 2023: "Jag svek mig själv otroligt mycket"

  • C More
Filmtopp
17 maj 2023 kl. 20:05

Tongivande deltagaren återvänder nu hem till Sverige

Efter en tuff tävling ovanför vatten står det klart att Dennis Boelius är ute ur "Robinson" 2023 för gott. "Jag svek mig själv otroligt mycket", säger han efteråt.

Robinson 2023 fortsätter att skörda sina offer. Nu kan de deltagare som slås ut inte längre ta sig till Gränslandet vilket gör det ännu mer laddat för dem att tävla om den stora vinsten. Personen som får lämna ön under onsdagen och återvända hem till Sverige är Dennis Boelius som är först ut att förlora dagens tuffa uthållighetstävling. 

Dennis Boelius ute ur Robinson 2023: "Jag svek mig själv otroligt mycket"
Foto: TV4.

När deltagarna kallas till dagens tävling blir de ombedda att ta med sina personliga saker. Den som åker ut ur tävlingen kommer nämligen att behöva lämna Robinson 2023 utan en chans att ta sig tillbaka via Gränslandet. Tävlingen de ställs inför är dessutom en hård sådan där de, lutandes ovanför vattenytan, ska hålla sig kvar så länge som möjligt utan att plumsa. Detta genom att hålla i ett handtag kopplat till ett rep, som programledaren Anders Lundin successivt lättar på mer och mer vilket för dem ned i en allt större lutning.

Dennis Boelius ute ur Robinson 2023: "Jag svek mig själv otroligt mycket"

Redan från starten förstår vi att någonting gått fel hos Dennis Boelius som konstaterar att han fått ett dåligt grepp om sitt handtag. Trots detta tror han sig kunna hålla ut tillräckligt för att inte behöva plumsa i vattnet först. Men en stund därefter blir det mycket riktigt Dennis som tappar greppet först, faller i vattnet och därmed åker ut ur Robinson

– Jag hade verkligen en vinstkänsla i kroppen. Nej, jag svek mig själv otroligt mycket. Jag kan så mycket bättre, säger Dennis. 

Från sidlinjen får han se Sanna Strand kamma hem tävling och därmed säkra sin immunitet veckan ut. När Dennis därefter får frågan om hur det känns att nu lämna programmet, är han trots allt glädjefylld och tacksam i sitt svar: 

– Jag sökte till programmet efter en efterfest och tänkte nästan dra tillbaka det. Men nej, för fan, jag ångrar inte en sekund. Det här är det bästa jag har gjort och jag är glad över att ha kommit hit, säger Dennis efteråt och trycker på att han kanske kommer söka ett program nykter nästa gång, säger han.

Medan Dennis packar väskan hem till Sverige fortsätter de andra att kämpa om den prestigefyllda statyetten. Du följer avgörandet i "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL