Dennis Boelius hugger mot Pernilla Block: Dags att stänga det där kakhålet

Dennis Boelius hugger mot Pernilla Block: "Dags att stänga det där kakhålet"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 10 maj 2023 kl. 05:05 | Publicerad 09 maj 2023 kl. 17:05

Deltagare håller sig för skratt när det blir dålig stämning i lägret

Deltagarna har börjat tröttna på Pernilla Block. Inte minst Dennis Boelius, som vid ett tillfälle väljer att hugga mot henne. "Det är dags att stänga det där kakhålet", säger han.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser från dagens (9 maj) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs inte vidare om du ej sett det.

I tisdagens avsnitt under parveckan i Robinson 2023 får vi se en kaptenstävling. När alla deltagare samlas efteråt i lägret blir det jobbig stämning när Dennis Boelius väljer att hugga Pernilla Block med munnen. Medan vissa tycker det blir jobbig stämning får andra svårt att hålla sig för skratt.

Dennis Boelius hugger mot Pernilla Block: "Dags att stänga det där kakhålet"
Foto: TV4.

Dennis Boelius hugger mot Pernilla Block: "Dags att stänga det där kakhålet"

Under avsnittet får vi se en svår kaptenstävling under vilken de olika paren måste kommunicera flitigt med varandra. En person i varje par ska nämligen hämta vatten och kasta det i den andra personens hink – men med ögonbindel på sig. Det par som klarar utmaningen bäst och därmed vinner är Marcus Edensky och Elin Ambrosiani

Väl tillbaka i lägret får Marcus och Elin i uppdrag att välja ett par som ska bli av med sin rösträtt och kämpa för att få tillbaka den. De väljer Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt som i sin tur får välja nästa par att förlora rösträtt för att senare duellera mot i uppgörelsen om att få tillbaka den. Dennis är då snabb på att peka ut paret bestående av Camilla Salén Sjögren och Pernilla Block, och hans kamrat har inga invändningar.

– Jag känner att Pernilla har varit lite stursk på sistone, så det är väl dags att stänga igen det där kakhålet, säger Dennis inför Pernilla.

Utan att hugga tillbaka direkt säger Pernilla: 

– Som vanligt var det inget roligt brev. 

– Jag känner ändå att det var lite födelsedagskalas ändå, säger Dennis som får följande svar av Pernilla: 

– Bara du är nöjd, Dennis. 

Dennis Boelius hugger mot Pernilla Block: "Dags att stänga det där kakhålet"
Foto: TV4.

Deltagare får hålla tillbaka skratt

Två deltagare som får svårt att hålla sig för skratt är Caroline Persson och Christopher Da Silva som får titta bort i stundens hetta.

– Han kan inte säga så där roliga saker i grupp när han precis har sagt något hårt mot någon. Det var lite väl hårt av honom mot Pernilla, men jag förstår var det kommer ifrån om man säger så, säger Carolina och får medhåll av Christopher.

Det återstår att se ifall vi får se Dennis besegra Pernilla i en tävling eller om hon istället lyckas stänga igen honom. Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL