Robinson 2023 avsnitt 37

Deltagarna i Robinson fastkedjade till varandra – när parveckan börjar

  • C More
Uppdaterad 09 maj 2023 kl. 09:29 | Publicerad 08 maj 2023 kl. 07:00

En gammal deltagare återkommer och parveckan startar i "Robinson" 2023

Elin Ambrosiani tar sig äntligen ur "Gränslandet" och tillbaka till "Robinson" 2023. Kort efter återkomsten blir Elin tillsammans med resten av deltagarna fastkedjade i par inför parveckan.

SPOILER-VARNING! Artikeln innehåller händelser från dagens (8 maj) avsnitt av "Robinson" 2023. Läs ej vidare om du ännu inte sett det.

Pernilla Block fortsätter sitt spel av att prata bakom ryggen på andra deltagare. Med Erik Wahrolén utröstad blir hennes nästa mål Christopher Da Silva. Hon varnar Caroline Person om Christopher eftersom att han är en del av tjejpakten, trots att han inte är tjej, och kan vända sig emot dem när det blir lägligt, enligt Pernilla. Caroline tar inte råden särskilt seriöst då hon helt och hållet litar på Christopher. 

– Jag njöt bara och tyckte det var askul att spela med, säger Elin om Pernillas taktikspel.

Deltagarna i Robinson fastkedjade till varandra – när parveckan börjar
Elin Ambrosiani. Foto: TV4.

Lite senare får deltagarna en stor överraskning när någon dyker upp i lägret. Elin Ambrosiani som har tillägnat mesta tiden av säsongen på Gränslandet har äntligen fått komma tillbaka. Med ett muntert humör och mycket pepp gör Elin hela lägret spralligt som glatt välkomnar henne tillbaka.

När de sitter ned för att äta berättar Elin att Amanda Eliasson gav sig i en duell på Gränslandet eftersom att hon tyckte att Elin förtjänade en andra chans i Robinson, något de andra håller med om.

Deltagarna i Robinson fastkedjade till varandra – när parveckan börjar
Foto: TV4.

Deltagarna i "Robinson" 2023 fastkedjade till varandra när parveckan börjar

Men återvändandet av Elin är inte den enda överraskningen för deltagarna den dagen. En mystisk låda levereras till stranden. I lådan ligger kedjor och i ett brev får deltagarna reda på att de denna veckan ska de tävla i par och varje par ska vara fastkedjade till varandra. Efter mycket diskussion bestäms paren och vissa är mer nöjda med sin partner än andra. Det står helt klart en tuff vecka framför deltagarna.  

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL