Då kommer Robinson tillbaka med ny säsong – utan Anders Lundin

Då kommer Robinson tillbaka med ny säsong – utan Anders Lundin

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 28 maj 2023 kl. 10:05 | Publicerad 27 maj 2023 kl. 07:05

Väntan inte lång på nästa äventyr

Nu går vårens mest älskade tävlingsprogram i mål. Men deppa inte, snart kommer "Robinson" tillbaka med ny säsong. Men det blir utan Anders Lundin som programledare. Istället antar Petra Malm rollen på nytt.

Med en händelserik säsong som spinner över hela 51 avsnitt är det dags att blicka framåt mot nästa äventyr. Lyckligtvis behöver tittarna inte vänta för länge. Nästa säsong av Robinson är färdiginspelad och på god väg mot TV4:s kanaler. Precis som förra året blir det en till säsong redan i år. Då vet vi att Petra Malm, som stod över vårens säsong, kommer att vara tillbaka som programledare. Anders Lundin tackar återigen för sig, och när eller om han kommer tillbaka är i skrivande stund oklart. 

Då kommer Robinson tillbaka med ny säsong – utan Anders Lundin
Petra Malm återupptar rollen som programledare för "Robinson". Foto: TV4.

När kommer nästa säsong av Robinson?

Genom åren har vi varit vana vid att se en säsong av det stenhårda tävlingsprogrammet, men sedan 2022 har man utökat det till två per år. TV4 har inte gått ut med ett spikat premiärdatum för när vi ser Robinson hösten 2023, men kanaljätten är duktig på att låta sina program gå som en klocka. Förra året hade höstsäsongen premiär den 9 oktober. Med det i ryggen räknar vi med att se nästa säsong av Robinson ha premiär i början på oktober. 

Filmtopp uppdaterar dig så snart det finns ett bekräftat premiärdatum för nästa säsong av "Robinson".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL