KLART: då har Wild Kids 2023 premiär

Då kommer nästa säsong av Wild Kids

  • C More
Filmtopp
10 mars 2023 kl. 12:03

Nu laddar vi upp på nytt!

Nu går den pågående vändan av det populära tävlingsprogrammet i mål. Det är därför dags att se fram emot nästa säsong av Wild Kids. Då kommer den!

I det Kristallen-belönade barnprogrammet får vi följa med ut i vildmarken, långt bort från familjen, hemmet och vardagens alla bekvämligheter. Väl på plats i "ingenmansland" tävlar de lagvis i tuffa moment för att lära sig att tillsammans är vi starka. Nu går den fjärde rundan med Linda Lindorff som programledare i mål och det har blivit dags att se fram emot nästa säsong av Wild Kids

Då kommer nästa säsong av Wild Kids
Foto: TV4 / C More.

Då kommer nästa säsong av Wild Kids

Många av tittarna ser nu fram emot att få se programmet återvända med nya avsnitt och lagtävlingar. Även om varken TV4 eller C More gått ut med när Wild Kids 2024 har premiär, så krävs det inte mycket för att lista ut det hela. Detta program som nu rullat i 16 säsonger har de senaste elva åren varit ruskigt pålitligt när det rullat en ny säsong om året. 

Med detta sagt öppnar man snart ansökan till Wild Kids 2024 för att senare spela in avsnitten under sommaren och släppa dem tidigt strax efter årsskiftet. Om vi kommer att få återse Linda Lindorff i programledarrollen är inget som kommunicerats utåt men sett till hur omtyckt hon är har vi svårt att produktionen skulle släppa taget om henne någon gång den närmaste tiden.

Filmtopp håller dig uppdaterad med när ansökan öppnar och vilket som senare blir det exakta premiärdatumet för nästa säsong av Wild Kids.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL