Snart premiär för Fångarna på fortet 2023 – allt om den nya säsongen

Då kommer Fångarna på fortet tillbaka – klara deltagare

  • C More
Sofie Landgren
16 juni 2023 kl. 21:06

Fångarna på fortet hösten 2023/2024

Säsongsavslutningen av vårens Fångarna på Fortet 2023 har officiellt gått i mål på TV4. Vi har samlat all information som står klar iför nästkommande säsong på Fort Boyard.

Fångarna på fortet 2023 hösten
Foto: TV4, C More.

Då kommer Fångarna på fortet tillbaka – klara deltagare

Nästa säsong av Fångarna på Fortet är i full inspelning nere i Frankrike och vi på Filmtopp har tagit reda på vilka vilka namn som står klara för säsongen. En av deltagarna som dessutom har medverkat i programmet tidigare är influencern och YouTubern Alexandra Nilsson. För några veckor sedan lade Alexandra ut en YouTubevideo från sin senaste vistelse på Fort Boyard och i hennes video får vi se andra deltagare som Viktor Frisk, YouTubern och influencern Antonija Mandir, Zeina från Zeinas Kitchen, programledaren och SVT-profilen Tareq Taylor, kändiskocken Dante Zia och influencern Josefine Caarle.

Vi får även se Agneta Sjödin och Gunde Svan i videon och där presenteras de glatt som programledare även för den kommande säsongen.

Dan Ekborg och Malin Nordlander (Privat bild från instagram)
Dan Ekborg och Malin Nordlander. Foto taget från Malins Instagram-profil.

Fler namn som deltar

På influencern Malin Nordlanders Instagramkonto kan man även se att både hon och skådespelaren Dan Ekborg kommer att duellera på det franska fortet. Ett ytterligare namn är Kristin Kaspersens och Martin Lamprechts son Filip Lamprecht.

Printscreen från Josephine Qvist (@josephineqvist)
Foto taget från Josephine Qvists Instagram (@josephineqvist).

Josephine Qvist gör debut på Fångarna på Fortet

Ytterligare en känd influencer som äntligen får chansen att uppfylla sin barndomsdröm genom att medverka i programmet är Josephine Qvist, och även via hennes Instagram profil kan vi få några namn extra bekräftade.

När kommer Fångarna på fortet tillbaka?

Även om inget har blivit officiellt bekräftat ännu utgår vi iskallt från att Fångarna på fortet kommer tillbaka redan i höst med en handfull härliga avsnitt. Vilka deltagare som kommer att vara med just då, vet vi inte, men vi gissar på att även den nästkommande vårsäsongen snart är färdiginspelad den med.

Både Josephine och Alexandra skriver exempelvis på sina sociala medier att deras avsnitt kommer att sändas antingen hösten 2023 eller våren 2024, men vi på Filmtopp har våra aningar om att de kommer att vara redan till hösten.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera om när Fångarna på fortet kommer tillbaka.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL