Usel tajming för Elitstyrkans hemligheter – Smaklös lansering

Då kommer Elitstyrkans hemligheter tillbaka med ny säsong

  • C More
Filmtopp
25 maj 2023 kl. 11:05

Ny vända med tuffa tester väntar

Med den tredje säsongen i mål är det många TV-tittare som vill veta när vi får se nästa säsong av "Elitstyrkans hemligheter" 2024. Även om TV4 inte gått ut med det, så har vi högst kvalificerad gissning.

Elitstyrkans hemligheter har på kort tid blivit en riktig tittarfavorit. Nu när den tredje säsongen har gått i mål är det därför många som ser fram emot nästa vända. TV4 har bekräftat att det blir en fjärde säsong och vi tror oss veta ganska exakt när vi kan förvänta oss att se den.

I det populära programmet får vi följa med när ett antal rekryter ställs under befälet av instruktörer med bakgrund inom Speciella operationsgruppen, SOG. Där ska de ta sig an några ruskigt tuffa utmaningar som tar dem till bristningsgränsen. Ansökan till nästa säsong av Elitstyrkans hemligheter har varit i gång sedan den 3 maj och går fortfarande att genomföra. Med andra ord: känner du dig manad att testa hur långt ditt pannben faktiskt kan ta dig, så är det här du ska klicka för att skicka in din ansökan.

Då kommer Elitstyrkans hemligheter tillbaka med ny säsong
Foto: TV4.

Då kommer Elitstyrkans hemligheter tillbaka med ny säsong

Även om TV4 ännu inte gett oss ett spikat premiärdatum känner vi oss trygga med när vi kan förvänta oss att Elitstyrkans hemligheter kommer tillbaka med sin nästa säsong. Både säsong 2 och 3 har haft premiär den 6 april, och med tanke på hur schemamässigt pålitlig TV-kanalen är så räknar vi med att se nya avsnitt landa i början på april – om inte samma datum även nästa år. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Elitstyrkans hemligheter" 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL