Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
 Padeldrömmar – ny humorserie med Björn Gustafsson & Erik Haag

C More – nya serier och filmer i januari 2023

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 december 2022

C More inleder det nya året med två originalserier, "Wild Kids" och "Padeldrömmar". Däröver ser vi flera nya filmer och serier på streamingtjänsten.

C More Original i januari 2023

Wild Kids – premiär 6 januari

Lejonen och Björnarna möts i Järvsös vildmark med ett mål i sikte - att vinna årets Wild Kids och drömresan till Tanzania där en fantastisk safariupplevelse väntar. De tuffa tävlingarna börjar direkt, men i skogen lurar ytterligare ett lag. De blir bara starkare och starkare och de vill inget hellre än att få vara med i tävlingen. Låt äventyret börja! 

Padeldrömmar – premiär 20 januari

Fabian, 36, och Hasse, 53, är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. Plötsligt ser en unik möjlighet som kan ändra på allt. Padel! Med en egen padelhall skulle Hasse övervinna sin dåliga självkänsla och få bättre kontakt med sina barn. Och Fabian skulle kunna frigöra sig från sin överbeskyddande mamma, och kanske till och med få en flickvän? Premiär även på TV4 kl 21.30 och TV4 Play samma dag.

Walter Presents

Code 37, säsong 2 – premiär 9 januari

I den andra säsongen fortsätter Hannah Maes och hennes team att konfronteras med brutala och obehagliga sexualbrott begångna i den belgiska staden Gent. Den orädda Hannah är fast besluten om att lösa varenda fall, samtidigt som hon försöker att hitta den förövare som en gång våldtog hennes mamma, ett brott hon själv tvingades bevittna som liten.

Time is a Killer – premiär 23 januari

Sommaren 1989. Unga Clotilde och hennes familj firar semester som vanligt i en by på Korsika, men denna gång slutar resan i tragedi. Bilen de färdas i får plötsligt sladd och kraschar brutalt, med Clotilde som enda överlevande. Många år senare återvänder hon till ön för att bearbeta sorgen på nytt, men snart upptäcker hon att det ligger mer bakom dödsolyckan än hon tidigare trott. Höjdpunkter från BritBox

Hullraisers – premiär 4 januari

Välkommen till Hull! Den brittiska komediserien Hullraisers är baserad på den israeliska succéserien Little Mom, och handlar om några vänner i staden Kingston upon Hull i östra England. Toni (Leah Brotherhead) kämpar med sina skådespelardrömmar. Hennes syster Paula (Sinead Matthews, från Stolthet och fördom) kämpar med sina barn, och deras vän Rana (Taj Atwal) njuter av livet som barnfri.

The North Water – premiär 11 januari

I den brittiska dramaserien The North Water följer vi den före detta fältkirurgen Patrick Sumner (Jack O'Connell) som år 1859 försöker fly sitt förflutna. Därför ansluter han sig till en valexpedition i Arktis för att tjänstgöra som skeppsläkare ombord. Men snart möts han av ännu större fasor än de han försöker lämna bakom sig. Serien är baserad på boken med samma namn skriven av Ian McGuire.

Stonehouse – premiär 17 januari

Ett drama i tre delar baserat på den brittiska parlamentsledamoten John Stonehouses extraordinära uppgång och fall. Som en högtflygande medlem av Harold Wilsons Labour-regering och en till synes hängiven familjefar, spricker fasaden i Stonehouses perfekta liv då rykten om bedrägeri och spionage börjar florera. Det visar sig att medan Stonehouse (Emmy-pristagaren Matthew Macfadyen – Succession, Pride and Prejudice, Spooks) har klättrat på den politiska stegen, har han också haft hemliga relationer – med sin sekreterare Sheila Buckley (Emer Heatley – Showtrial) och skuggfigurer i Prag – det kommer att hota honom personligen och professionellt.

En engelsk skandal – premiär 18 januari

Den prisbelönta brittiska serien En engelsk skandal är baserad på verkliga händelser. Under 1960-talets mitt är homosexualitet fortfarande olagligt i Storbritannien, och helt otänkbart för en politiker med ambitioner. Hugh Grant gör huvudrollen som Jeremy Thorpe, partiledaren som ställdes inför rätta för mordet på en före detta älskare som hotade att avslöja sanningen om parets förflutna.

Filmer och dokumentärer på C More i januari

Savannens hjältar (2010) – premiär 1 januari
LasseMajas detektivbyrå - Tågrånarens hemlighet (2020) – premiär 1 januari
LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet (2018) – premiär 1 januari
På heder och samvete (1992) – premiär 1 januari
Måndag hela veckan (1993) – premiär 1 januari
Jakten på lycka (2006) – premiär 1 januari
Desperado (2005) – premiär 3 januari
Queen Bees (2021) – premiär 5 januari
Jean Paul Gaultier: Freak & Chic (2018) – premiär 11 januari
Mysteriet i Saint-Tropez (2021) – premiär 12 januari
Police (2020) – premiär 12 januari
Cinquième Set (2020) – premiär 14 januari
Min stora penis – premiär 25 januari
Göta kanal 4 – Vinna eller försvinna (2021) – premiär 29 januari

Serier på C More i januari

Alfons Åberg (2022) – premiär 1 januari
Djungelgänget, säsong 1-3 – premiär 1 januari
Johan Falk, säsong 1-3 – premiär 1 januari
The Exploits of Moominpappa – premiär 1 januari
Mystery Road, säsong 1-2 – premiär 1 januari
Mystery Road: Origin – premiär 2 januari
Desperate Measures – premiär 5 januari
Återträffen (The Reunion) – premiär 10 januari
Agatha Christie - Varför bad de inte Evans? – premiär 10 januari
Fallet Christine Keeler – premiär 17 januari
Frankie Drake Mysteries, säsong 2 – premiär 30 januari

NÄSTA ARTIKEL