Bröderna Noréns underbara resa säsong 2 – detta vet vi

Bröderna Noréns underbara resa säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 14 juni 2023 kl. 09:51 | Publicerad 12 juni 2023 kl. 11:02

Fortsätter den underbara resan genom landet?

Den första säsongen av "Bröderna Noréns underbara resa" blev en rejäl framgång – vilket får oss att nyfiket gräva i om det blir en säsong 2 av programmet på TV4.+

Bröderna Gustaf och Viktor Norén är sedan tidigare kända för sina musikkarriärer. Förutom samarbeten med varandra har de också gjort avtryck i branschen genom Mando Diao (Gustaf) och Sugarplum Fairy (Viktor). Utöver det vann bröderna också över många nya fans med sin medverkan i Så mycket bättre 2021.

När de nu gav sig ut på en musikalisk rundresa genom Sverige är det därför inte helt överraskande att det var så många som bänkade sig framför TV4 för att följa deras äventyr präglat av musik, möten och kreativitet.

I sex avsnitt har vi fått följa Gustaf och Viktor när de arbetat sig igenom tolv svenska städer i jakten på musikalisk talang att skapa musik tillsammans med. När det hjärtevärmande äventyret nu är över frågar vi oss naturligtvis om det blir en säsong 2 av Bröderna Noréns underbara resa.

Bröderna Noréns underbara resa säsong 2 – detta vet vi
Foto: TV4.

När kommer Bröderna Noréns underbar resa?

I dagsläget vet vi smärtsamt lite om framtiden för Bröderna Noréns underbara resa. Varken TV4 eller någon av de två bröderna har i skrivande stund kommenterat huruvida det finns planer på en fortsättning eller inte. Med tanke på att programmet också leds av två artister med en mängd andra åtagande är det också svårare än vanligt att sia om framtiden – hur framgångsrik säsongen än har varit. 

Bara dagen efter säsongsavslutningen annonserade Viktor Norén att han startar ett nytt skivbolag i samarbete med Playground Music, vilket tyder på att han avser att skifta visst fokus från sina tv-uppdrag den närmaste tiden. Med det sagt ser det onekligen ut som om bröderna Norén har fått mersmak av att skapa tv – och det känns inte orimligt att de framöver kommer vara sugna på att kombinera musik och tv igen även i framtiden. Det känns inte orimligt att det också skulle kunna vara i form av en ny säsong av Bröderna Noréns underbara resa, med tanke på att konceptet även involverar den typen av unika möten som de så uppenbart värdesätter.

De många okända variablerna gör att det är svårt att säga när Bröderna Noréns underbara resa säsong 2 kommer – om den ens kommer – men skulle den få grönt ljus kan vi sannolikt räkna med den tidigast om ett år. Ett mer troligt scenario känns dock som om väntan kommer att bli längre än så.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL