Blytungt i Robinson 2023 – deltagarna i sorg när Dennis Boelius lämnar

Blytungt i Robinson 2023 – deltagarna i sorg när Dennis Boelius lämnar

  • C More
Uppdaterad 25 april 2023 kl. 06:49 | Publicerad 23 april 2023 kl. 22:00

Det mest emotionella Örådet hittills

Ett tufft Öråd väntar Lag Nord. Med tanke på hur sammansvetsat laget är, gör det extra ont när medlemmarna tvingas rösta ut Dennis Boelius.

Det är dags för Öråd för Lag Nord som förlorade förra Robinsontävlingen. Och det är upp till tjejpakten, som tar upp majoriteten av laget, att rösta ut antingen Oskar Hammarstedt eller Dennis Boelius. Tjejerna, Caroline Persson, Alva Trané, Sanna Strand och Sophie Sörkvist, känner sig alla ångestfyllda att de måste rösta ut en av sina kära lagmedlemmar. De älskar båda grabbarna och vet inte om de ska rösta med huvudet eller med hjärtat.

Immunitetstävling i Robinson 2023
Foto: TV4.

Immuinitetstävlingen kan rädda en av killarna

För Dennis och Oskar höjs spänningen under immunitetstävlingen. Alla i laget ska hänga som en sengångare på en stock över vatten och den som håller i sig längst vinner immunitet. 

Dennis är den andra personen att släppa och han vet redan då att hans öde är beseglat. Oskar vinner och får därför immunitet. 

Det är en tung atmosfär som ligger över Lag Nords läger efteråt. Alla vet redan att det kommer att bli Dennis som röstas ut. Tjejerna väljer att ta Dennis åt sidan och beklaga vad som kommer att ske. Men när tjejerna börjar att gråta tröstar den godhjärtade Dennis dem då han redan har accepterat sitt öde. Det blir ett tårfyllt kram- och pusskalas.

Ett tårfyllt farväl av Dennis Boelius i Robinson 2023
Foto: TV4.

Blytungt i Robinson 2023 – deltagarna i sorg när Dennis Boelius lämnar

Under Örådet blir det ingen överraskning till vem som röstas ut. Men Dennis får en till chans att stanna genom att duellera en person. Han väljer Sanna, men under duellen verkar Dennis ha glimten i ögat och förlorar ganska snabbt. Han ger Sanna sin krona och lovar sitt lag att han kommer att komma tillbaka från Gränslandet.

– Love you, bye babes, avslutar Dennis med när han lämnar Robinsonön.

Det råder inga tvivel om att det är blytung stämning i Lag Nord där inte ett öga är torrt. Dennis, som står fast vid att han fått det bästa laget, kommer att saknas starkt av dem. Nu väntar en tur till Gränslandet. Får vi se honom återförenas med sina kamrater igen i Robinson 2023?

Du följer programmet på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL