BEKRÄFTAT: Anders Lundin gör en till säsong av Robinson – då kommer den

BEKRÄFTAT: Anders Lundin gör en till säsong av Robinson – då kommer den

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 04 juni 2023 kl. 16:45 | Publicerad 28 maj 2023 kl. 18:43

Oväntad vändning från TV-profilen

Snart rullar det sista avsnittet av den här omgången av Robinson. I samband med detta gör programledaren en oväntad tvärvändning – nu är det klart att Anders Lundin gör en till säsong av Robinson

I kväll är det dags för den stora finalen i den här säsongen av tittarfavoriten Robinson. Utöver att bjuda på det oväntade lagkonceptet, där de yngsta deltagarna ställdes mot de äldsta, markerade vårens upplaga en älskad comeback. För första gången på tjugo år återvände Anders Lundin för att leda de hårt slitande deltagarna genom sin tid på ön.

Anders Lundins gör en till säsong av Robinson
Anders Lundins Robinson-comeback var mycket uppskattad bland tittarna. Foto: TV4

Anders Lundin gör en till säsong av Robinson

Det var i Efter fem på Sjuan som TV-profilen meddelade att han även kommer att leda nästa säsong av Robinson, och detta trots att det sedan tidigare är klart att Petra Malm kliver tillbaka in i programledarrollen nu i höst.

– Det är klart att jag gör en säsong till med mig, det är ju så roligt och så spännande, berättade en mycket glad Anders Lundin.

Han fortsatte:

– Jag har känt mig väldigt välkommen ska ni veta, jag är jätte, jätteglad över alla vänliga ord och all uppmuntran på vägen. Det var inte helt självklart, men jag är jätteglad över den responsen jag har fått.

Anders Lundin i Robinson 2023
Foto: TV4

Då kommer nästa säsong av Robinson med Anders Lundin

Tidigare var det tänkt att Petra Malm skulle ha lett vårens säsong av Robinson, men så blev det som bekant inte. Många trodde däremot att Anders Lundins oväntade comeback skulle bli kortvarig, och detta eftersom TV4 redan har bekräftat att Petra Malm kommer att leda höstsäsongen.

Eftersom det än så länge inte har sagts något annat, utgår vi från att Petra Malm fortfarande leder höstens säsong av Robinson, medan Anders Lundin kliver in och tar över vårsäsongen 2024. Om så blir fallet kan tittarna se fram emot en svettig höstsäsong med Malms hårda approach och  mys-TV till våren med Lundin.

Filmtopp håller dig uppdaterad och meddelar dig så fort vi har några fler nyheter om Anders Lundins nästa Robinson-säsong.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL