Asiatou och Viktors gräl i Farmen 2023: “Det kommer bli grymt kul att skicka ut dig”

Asiatou och Viktors gräl i Farmen 2023: “Det kommer bli grymt kul att skicka ut dig”

  • C More
13 mars 2023 kl. 07:03

Finalveckan är äntligen här i Farmen 2023 och nu är det dags för farmarna kämpa in i det sista

"Farmen" 2023 lider mot sitt slut och det börjar bli dags att stänga igen gården. Med finalisterna på helspänn går det inte att garantera en harmonisk stämning, särskilt inte mellan Asiatou Touray och Viktor Bergström.

Varning för spoilers: Artikeln beskriver händelserna i dagens avsnitt av "Farmen" 2023.

Asiatou och Viktors gräl i Farmen 2023: “Det kommer bli grymt kul att skicka ut dig”
Finalisterna i "Farmen" 2023. Foto: TV4 / C More

Med Viktor Bergström tillbaka på farmen har stämningen på gården förändrats och en ny gruppering tycks ha uppstått. Asiatou Touray, som inte tycker om Viktor, har valt att dra sig undan för att hon känner sig exkluderad.

– Nebba och Sebbe har väl hållit sig lite för sig själva. Jag, Tora och Viktor har ju ändå hängt ihop lite. Vi har försökt få med Asi men det verkar inte som att Asi tycker om Viktor så jättemycket. Ja, det är väl tre grupperingar, sa Sandra.

Tjafs mellan Viktor och Asiatou i Farmen 2023
Hetsig diskussion mellan Viktor och Asiatou. Foto: TV4 / C More

Asiatou och Viktors gräl: “Det kommer bli grymt kul att skicka ut dig”

Programledaren Anna Brolin kom till gården och berättade att det i finalveckan inte kommer finnas en storbonde och tog tillbaka nyckeln till storbondestugan. Hon förklarade också att amuletterna kommer vara viktiga under den sista veckan och eftersom Nebil Davidsson hade flest amuletter så var hans plats till semifinalen säkrad. Anna frågade också hur det var att återse Viktor på farmen och Sandra Öder berättade vagt om Viktors fientliga entré. Anna frågade därefter Asiatou vad hon tyckte det.

– Jag fick mitt sagt i alla fall och det känns bra. Sen sa han att kan kommer köra ut mig men jag ser inte Viktor som ett hot för jag bryr mig inte om hans amuletter. Jag har klarat mig ända hit med en amulett och ingen har vågat ta upp mig till tinget, sa Asiatou som i går hamnade ett gräl med Viktor.

Asiatou och Viktors gräl i Farmen 2023: “Det kommer bli grymt kul att skicka ut dig”
Foto: TV4 / C More

Anna undrar vad som gjorde henne arg från början och Asiatou berättar om tinget där Artin, Viktor och Christoffer slogs ut. Asiatou kände sig exkluderad av Viktor efter att han önskade de övriga farmarna lycka till och valde att ignorera henne. Hon tog illa upp av att ingen sa ifrån och uttryckte att hon aldrig skulle låta någon känna sig så utstött. Anna vände sig till Viktor och frågade om han kunde förstå varför hon känner som hon gör, vilket han erkände att han inte gjorde. 

– Jag får ju säga vad jag tycker och tänker och de som jag känt bäst här önskade jag “lycka till”. Jag trodde ju att jag hade åkt ut, sa Viktor.

Asiatou och Viktor började därefter tjafsa med varandra om vad som sagt och gjorts tidigare i tävlingen och till sist sa Viktor till Asiatou att “det kommer bli grymt kul att skicka ut dig härifrån sen när jag får chansen”.

Sandra Öder leder ko ut ur hagen i Farmen 2023
Sandra Öder leder ko ut ur hagen. Foto: TV4 / C More

Wincent hämtade djuren

Senare dök Wincent upp och förklarade för deltagarna att det är dags att börja stänga ner farmen. Därför blev veckans uppgifter att städa, riva kohagen och fixa i ordning en grillplats. Det blev även dags för djuren att lämna farmen och till deltagarnas besvikelse fick de återgå till att dricka vatten eftersom att även korna lämnade gården.

– Jag har alltid varit jätterädd för kor och nu har jag fått en jättefin relation till de här korna så jag är faktiskt ledsen över det, sa Tora om att förlora djuren.

Asiatou och Viktors gräl i Farmen 2023: “Det kommer bli grymt kul att skicka ut dig”
Sebastian välter flaggstången. Foto: TV4 / C More

Farmarna hade barnasinnet kvar

Farmarna avslutade kvällen med skratt efter att Asiatou Touray föreslog att de skulle leka kurragömma med dunk. De hade ett roligt avslut på kvällen tills det var slut på lek när Sebastian Västerlund råkade välta flaggstången.

– Det roligaste med den här kvällen, förutom att jag sänkte flaggstången, var att vi alla tillsammans faktiskt kunde leka lite och ha roligt. Vi är faktiskt mitt uppe i finalveckan och mycket står på spel men att kunna släppa allt och ha roligt tillsammans är guld värt, sa Sebastian.

Du följer finalveckan av "Farmen" 2023 på TV4, TV4 Play och C More!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL