Är Edvin Törnblom maneten i Masked Singer 2023?

Är Edvin Törnblom maneten i Masked Singer 2023?

  • C More
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 12:50 | Publicerad 14 april 2023 kl. 12:47

Filmtopp samlar ledtrådar och gissar!

Det har blivit dags att ta reda på vilka som gömmer sig bakom maskerna i årets säsong av "Masked Singer" 2023 på TV4. Här kommer alla ledtrådar som pekar på vem som gömmer sig i Maneten. Är svaret Edvin Törnblom?

Är Evin Törnblom maneten i Masked Singer 2023?
Foto: TV4.

Är Evin Törnblom Maneten i Masked Singer 2023

Få svenskar har nog missat att årets säsong av Masked Singer 2023 är i full rullning på TV4. En av maskerna som tog sig vidare efter sitt första framträdande är den livliga Maneten, och vem är det som gömmer sig inuti dräkten? Det har vi svaret på... Tror vi...

Såhär sa Maneten i sin introduktionsvideo:

– Hej hallå, det är jag som är Maneten. Vissa maneter är svåra att upptäcka, det är inte jag. Om jag inte syns så hörs jag, ibland båda delarna. Som manet kan det lätt uppfattas som att man flyter med strömmen, men i mitt fall flyter alla efter mig och inte tvärt om.

– Musiken finns i mitt blod, men jag gillar alla typer av scener. Min publik kan vara några få, men också hundratusentals. Mina idoler är de allra största divorna, jag har varit väldigt nära en av dem.

–Fast folk blir inte alltid happy, ibland kan det bränna till lite i tentaklerna. Det handlar mycket om yta och fillers, jag försöker inte skada någon även om det kan verka så ibland.

Är Evin Törnblom maneten i Masked Singer 2023?
Johanna Nordström och Edvin Törnblom. Foto: TV4, C More.

Pilarna som pekar mot att Edvin Törnblom är Maneten

Under programmets gång fick vi veta att Maneten är någon man både hör och ser, och det här för mina tankar direkt till att det är en radio eller pod-profil vi har att göra med, en som även synts i diverse TV-program. En person som vi kunnat se i allt från Bäst i test till Melodifestivalen, och någon som dessutom har en väldigt framgångsrik pod är Edvin Törnblom.

Ledtråden om att Maneten dessutom har uppträtt inför hundratusentals människor stärker min teori om att det är Edvin bakom masken.

Under 2022 åkte Edvin, tillsammans med pod-kollegan Johanna Nordström ut på en live-turné med sin pod Ursäkta. De uppträdde bland annat i Scandinavium inför 40 000 människor, och det var bara ett av stoppen under turnén. Under live-showen bjöd både Edvin och Johanna på en hel del sång och dans, och jag var på plats och hörde allt live. En röst som är identisk med den röst Maneten har framfört hittills i Masked Singer.

Under årets Melodifestival på SVT uppträdde även Edvin under en mellan-akt tillsammans med Linda Bengtzing, Magnus Carlsson och Tess Merkel. Tonerna Edvin förde fram under mellan-akten är även dem identiska med Manetens framträdande.

Om vår spaning är rätt eller fel att Edvin Törnblom är Maneten får du reda på i "Masked Singer" 2023 på TV4. Missa inte detta!

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL