Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lagkapten tävling i Robinson 2023

Äntligen sammanslagning i Robinson – så gick sista ödeskampen

  • C More
Malin Sandberg | Nyhet
01 maj 2023
Malin Sandberg | Nyhet
01 maj 2023

Två lag blir till ett

Efter att ha spenderat majoriteten av tiden som uppdelade lag, sammanslås nu Lag Syd och Lag Nord ihop till ett. Genom en prickskytte tävling utses den nya lagkaptenen.

Momentet deltagarna har väntat på under hela säsongen är äntligen här. Efter många Öråd, tävlingar och pakt allianser som de två lagen, Lag Nord och Lag Syd, är det dags för sammanslagning i Robinson 2023. I ett brev blir båda lagen uppmanade att packa för att lämna stränderna för gott. Det finns nu inget Lag Syd eller Nord, det är alla mot alla. 

Deltagarna beger sig för att möta upp Anders Lundin för den sista ödeskampen. Men innan de börjar dyker två välbekanta ansikten upp. Dennis Boelius och Oskar Hammarstedt återvänder från Gränslandet. När de har återförenats med de andra förklarar Anders dagens tävling.

Äntligen sammanslagning i Robinson – så gick sista ödeskampen
Foto: TV4.

Alla tävlar mot alla och ska använda en stor slangbella för att skjuta skyltar med resterande deltagares namn. Det finns tre skyltar per namn och om alla tre träffas åker man ut. Den som sist har sitt namn intakt vinner och koras till den nye lagkaptenen. Efter sammanslagningen kommer lagkaptenen att få fler fördelar än förut, det blir därför extra viktigt att bli lagkapten nu.

Äntligen sammanslagning i Robinson – så gick sista ödeskampen
Foto: TV4.

Tjejpakten från Lag Nord, som även består av Christopher Da Silva och Dennis Boelius, står starkt under tävlingen med både Sophie Sörkvist och Dennis skarpa skott. I slutändan blir Caroline Persson den nya kaptenen, vilket hon känner kommer att vara till stor hjälp för henne och resten av tjejpakten.

Du följer “Robinson” 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

NÄSTA ARTIKEL