Anna Stomsi utröstad i Robinson 2023: Det var väldigt väntat

Anna Stomsi utröstad i Robinson 2023: "Det var väldigt väntat"

  • C More
02 april 2023 kl. 21:04

Lag Nords förluster fortsätter

Erik Wahrolén vinner immunitet inför det kommande Örådet när Lag Nord tävlar mot varandra. En till immunitet ges ut till Peter Andersson av Lag Syd och det blir därför Anna Stomsi som blir utröstad i Örådet.

Efter ännu en seger för Lag Syd ligger Lag Nord framför Öråd. Men innan dess blir det immunitetstävling. Tävlingen går ut på att balansera sig fram med en åra som man sedan använder för att föra sand till en hink. När hinken tyngs ned med tillräckligt mycket sand höjs en flagga upp. Personen som först får upp sin flagga vinner immunitet. Dessvärre sker ett missöde när Dennis Boelius faller ned på magen under balansgången och tappar andan.

– Jag tappar andan och det gör sjukt ont, förklarar Dennis efteråt.

Dennis Boelius blir undersökt av vårdpersonal
Dennis Boelius. Foto: TV4.

Anna Stomsi utröstad i Robinson

Tävlingen stoppas och vårdpersonal kollar till Dennis men efter ett tag känner han sig redo att fortsätta och tävlinegn återupptas. Dennis blir en av de som är närmast att vinna trots sin skada men till slut tar Erik Wahrolén hem immuniteten. Något han inte behövde då det var Peter Andersson som majoriteten av Lag Nord ville rösta ut. 

Men eftersom att Lag Syd vann Robinson tävlingen fick de makten att ge ut en immunitet till Lag Nord och efter att ha diskuterat vem som skulle ge dem en fördel att behålla i spelet gavs immuniteten till Peter Andersson. Lag Nord fick snabbt tänka om vem de ville rösta ut ur det första Örådet och det blir Anna Stomsi som flera i laget inte kom överens med.

Anna Stomsi under Örådet
Anna Stomsi. Foto: TV4.

– Det var väldigt väntat och det känns väldigt lugnt, svarar Anna efter att ha röstats ut.

Innan Anna lämnade Örådet gav hon Fabian Turkaij en blodshämnd vilket innebär att han nu har en röst på sig i nästa Öråd.

Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL